Dlaczego ja się przed tym spd tak broniłem, to ja nie wiem ( ͡º͜ʖ͡º) To jest tak zajebisty wynalazek. Zero ślizgania, skaczesz przez krawężnik, ciągniesz pod górę... 40 km po wałach i mieście i 0 gleby. Tak przy okazji. Skarpety pod spodnie czy na spodnie? #rower #mtb #trek #wroclaw
@kolar1 SPD mają 2 minusy. Jak nie masz butów a musisz gdzieś podjechać są śliskie jak uj i jeśli po pewnym czasie będziesz musiał jeździć na zwykłych platformach to jest masakra bo człowiek zapomina, że może tylko dociskać w dół. Reszta to same plusy. Czasem ludzie boją się, że w razie W się nie zdołają wypiąć, ale to jakieś farmazony(parę dzwonów zaliczyłem w tym wstrząśnienie mózgu i połamany nadklgarstek, ale nigdy
@sargento dokładnie. Nie upadniesz to się nie nauczysz. Miałem nie jedna kryzysowa sytuacje i nigdy nie było problemu żeby się wypisać. Po prostu na początku nie zmieniać nic w ustawieniach pedałów, ja moje Shimano 540 mam od chyba 8lat i nic z nimi nie robiłem.
Tak przy okazji. Skarpety pod spodnie czy na spodnie?
#rower #mtb #trek #wroclaw
@kolar1: bo Super-Man jest kolarzem. Ty też bądź jak Super-Man.
@kolar1: ciągle trzy razy przed tobą.
Komentarz usunięty przez autora
https://trek.scene7.com/is/image/TrekBicycleProducts/BontragerLineElitePedal_23423_A_Primary?$responsive-pjpg$&cache=on,on&wid=1920&hei=1440
Nie narzekałem ale wszyscy dookoła mówią zmień, zmień, to zmieniłem. Moim zdaniem na lepsze.
BTW, nie chce ktoś ich kupić we Wrocławiu?
Komentarz usunięty przez autora