Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 228
@EditorTM mi bardziej przeszkadzają gówna i szczyny wszędzie. Nie mogą kundle z------ć przestrzeni psiarzom w ich domach muszą rujnować całą przestrzeń?

Jeszcze ostatnio mam szczęście, że ciągle podbiegają do mnie jakieś kundle powąchać. A psiarze stoją i się cieszą zamiast przeprosić, bo są przekonani, że każdy marzy być wyśliniony psim ryjem po gównach.
  • Odpowiedz
  • 107
@WielkiNos: wystarczy powiewdzieć, że sobie tego nie życzysz zamiast wylewać żale w necie

@SpektrumSadyzmu chyba najpierw do ciebie podbiega pies zanim coś powiesz geniuszu. Gdyby psiarze trzymali kundle na smyczy i nie byli przesiąknieci psiarską propagandą, że kontakt z ich psem to nie syf i zarazki a jakieś błogosławieństwo to do takich sytuacji by nie dochodziło.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Jestem przekonana, że spokojnie zdążysz powiedzieć "proszę zawołać psa" i jego właściciel zdąży go zawołać, zanim ten pies zainteresuje się akurat Twoją osobą i podejdzie do Ciebie z kilkudziesięciu metrów ¯\(ツ)/¯

Jeżeli jesteś tak konfliktową kobietą - która skarży się na innych, zamiast zwyczajnie rozwiązać "problem" u źródła - przed czterdziestką, to tylko pozostaje mi mieć nadzieję, że nie zostaniesz moją sąsiadką, mając lat 70

I nie, nie jestem
  • Odpowiedz
Czy to społeczeństwo któremu tak bardzo przeszkadza płacz dzieci nie słyszy tego ujadania od rana do wieczora?

@EditorTM: Oba przypadki są tak samo w---------e.
  • Odpowiedz
Jeszcze ostatnio mam szczęście, że ciągle podbiegają do mnie jakieś kundle powąchać.

@WielkiNos: poczekaj aż trafisz na te które po tobie skaczą
  • Odpowiedz