Aktywne Wpisy
Klimbert +74
Ciekawe statystyki. Co takiego się wydarzyło pomiędzy rokiem 2000, a 2024 że tak duża liczba kobiet w wieku 45+ bierze antydepresanty? A no np. bezdzietność skoczyła nam z 5% na 40%.
Nasz umysł zachowuje się inaczej jeżeli uważamy, że dziecka nie chcemy ale wciąż mamy szansę go mieć (czyli kobieta jest w wieku poniżej 40 lat). Natomiast inaczej zachowamy się jeżeli wiemy, że szansę już straciliśmy na zawsze (czyli kobieta jest w
Nasz umysł zachowuje się inaczej jeżeli uważamy, że dziecka nie chcemy ale wciąż mamy szansę go mieć (czyli kobieta jest w wieku poniżej 40 lat). Natomiast inaczej zachowamy się jeżeli wiemy, że szansę już straciliśmy na zawsze (czyli kobieta jest w
WielkiNos +450
Imigrant, który przypłynął do Anglii na pontonie wszedł do budynku, w którym odbywały się zajęcia w Southport i podźgał nożem 7 dzieci w wieku 6-11 lat. Ranna została też prowadząca zajęcia. 2 dzieci zmarło, reszta ofiar jest w stanie krytycznym.
A oto wpisy kolegi imigranta, który jest dumny z tego, co się stało. Wbrew temu, co twierdzą lewacy że to tacy sami ludzie jak my wygląda na to, że nie i islamiści
A oto wpisy kolegi imigranta, który jest dumny z tego, co się stało. Wbrew temu, co twierdzą lewacy że to tacy sami ludzie jak my wygląda na to, że nie i islamiści
Albo przewijanie kaset ołówkiem, bo mój walkmen nie miał takiej opcji. A jak na komunie dostałam radio z odtwarzaczem płyt cd, to czułam się jak największy bogacz na osiedlu :D Nie pozwalałam młodszemu bratu dotykać bez mojego nadzoru xd
Kurcze, mam dopiero 29 lat, a to wszystko wydaje
Komentarz usunięty przez autora
Zawsze podziwiałem takich ludzi, którzy potrafią odnaleźć się w każdej rzeczywistości.
A kafejki w gaming house.
@FortunaHej: Racja, ale ciekawym przykładem jest sklep alsen.pl, występuje na Ceneo, łatwo na niego trafić i wygląda jak wielka sieć sklepów, ale w rzeczywistości łączy właśnie małe, "osiedlowe" sklepy komputerowe. Jak się wejdzie w mapkę punktów na ich stronie to widać, że każdy sklep/punkt nazywa się inaczej, ale można tam nabyć
@radziuxd: u mnie tez jest,czasem bywam,jeszcze wlasnie jest ten klimat starego sklepu komputerowego
@notanumber: w 1996 to miałeś najwyżej dostęp do internetu przez dialup które było cholernie drogie i nadawało się do ściągnięcia poczty, a nie ściągania jakiegokolwiek pliku który miał więcej niż 1 mb xD Pierwszy program p2p napster to 1999. A realny początek ekspansji Internetu w PL to 2002 kiedy pojawiła się neostrada dostępna na kieszeń przeciętnego polaka.
@FortunaHej: A czemu niby nie? Jak masz sklep to otworzenie serwisu to tylko kwestia zatrudnienia dwóch serwisantów i jedziesz
@GienekZFabrykiOkienek: Serwisantow, sprzetu itd. Storzenie fabryki to tylko kupienie sprzetu i zatrudnienie pracownikow #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FortunaHej: Widziałeś kiedyś serwis komputerowy od środka? Sprzętu potrzebujesz za jakieś 2k xD