Aktywne Wpisy

pyszniarz +22
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku gaz pieprzowy — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu

źródło: img
Pobierz
lukasz-wa97 +9
Dla wszystkich zwolenników aborcji. Nie zycze wam zebyscie w pewnym momencie swojego zycia ulegli wypadkowi zapadajac w spiaczke, a lekarz podjalby decyzje o odlaczeniu aparatury. Ludzi z ciezkimi nowotworami tez nie warto leczyc, bo przeciez marna szansa na przezycie. Zycie to najwiekszy dar, zobaczcie ilu dzieci z niepelnosprawnoscia kochaja zycie i doceniaja je duzo bardziej niz ludzie zdrowi.
Dlaczego wstydu? Ano dlatego, że każdy z IQ wyższym od taboretu ma świadomość, że wszyscy uciec NIE dadzą rady. Miliony ludzi zostaną tam gdzie armia okupacyjna będzie sobie gwałcić, zabijać, torturować. Więc o ile można być tchórzem, to jeszcze się tym chwalić i pośrednio w ten sposób namawiać innych do tego, żeby się nie bronili, to jest poziom mułu.
Podobnie jak tłumaczenie sobie, ze "ja nie pójdę walczyć bo nie mam mieszkania". Fajnie, że te chłopaki z 1863, 1939, albo ganiający się po lesie z KBW po 1945 robili to, bo mieli pełno mieszkań, kamienic i jeszcze pałacyk...
Jesteście niestety naprawdę beznadziejni. (╯︵╰,)
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Nie chcesz walczyć - utrata 75% majątku, ten majątek sprzedany do podziału dla tych co pójdą walczyć, od razu
@AngryJohny: i to jest problem, którym powienieneś się zając w pierwszej kolejności
napisz po prostu, że jesteś wojownik-teoretyk
@toord: ale zdajesz sobie sprawę, że poziom życia przeciętnego Polaka w 2025r do poziomu życia tego przeciętnego Polaka w 1939r - poziom usług publicznych,
No fchuj można było zyskać na udziale w wojnie trzydziestoletniej, północnej, wojnach kozackich, tureckich, insurekcji kościuczkowskiej, powstaniu listopadowym, styczniowym, wojnie z bolszewikami... Chłopi się tak dorobili, że hoho!
Po
Aha okej
@AngryJohny: bo wciąż nie rozumiesz tekstu, który nie zawiera turbopatriotyzmu ani napinki, tylko obrzydzenie ostentacyjnym tchórzostwem zahaczającym o socjopatię i dodawaniem do tego tchórzostwa racjonalizacji
Może na innym przykładzie: jeżeli dziesięciu uzbrojonych chłopa gwałciłoby kobietę i bałbyś się zareagować to
Ja się zastanawiam czy to prawdziwi ludzie