Wpis z mikrobloga

Rzemiosło pełną gębą

Kto powiedział, że poniedziałek to najgorszy dzień tygodnia?!
Ja dostając takie dzieła jak to poniżej zmieniłbym narrację poniedziałku i przeniósł ten niechlubny tytuł na wtorek.( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nasz ukochany @bkwas jak zwykle dzielnie znosi moje wymagające telefony, wiadomości, wymysły i pracuje nad tym, aby z Wami podzielić się tym co wychodzi spod jego rąk! Ale jak wychodzi!!! Cholera(°°
Wierne grono fanów powiększa się, polują na nowości, a Bartosz robi specjalnie dla Was unikatowe wisiorki, breloki, kolczyki itp.
Tym razem zasięgniemy materiałów od samego kwasiora, pokażemy Wam co się zadziało w jego pracowni i co czeka naszych dziesięciu wybranych.()
Przyjemnego oglądania.

=========================

Ten post jest zapowiedzią #rozdajo dla krwiodawców, którzy wzięli udział w dziesiątej edycji akcji BaryłkaKrwi. Wzorem poprzednich trzech edycji szczegóły pojawią się w podsumowaniu.
Edycja VII | Edycja VIII | Edycja IX

Nagrody ogłoszone w ramach X edycji:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

#barylkakrwi #krwiodawstwo #rozkminkrzaka #rekodzielo
P.....y - Rzemiosło pełną gębą

Kto powiedział, że poniedziałek to najgorszy dzień ...

źródło: comment_1613980760gbAZgyv48Fc1CjhlWJXMKY.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • 3
@ruskitrol żywica jest moją pasją, hobby i już zawodem dzięki któremu zarabiam.
ale możesz mi wierzyć sam nie jestem zadowolony z tego że jest ona po prostu plastikiem. Znajdę w końcu zamiennik żeby wyżywać się twórczo, szczególnie że technologia idzie do przodu i zaczynają się pojawiać nowe materiały.

Ale póki co odżywki cy epoksydowej nie ucieknie mogę tylko upewnić się że reszta mojej działalności jest w jak największym stopniu ekologiczna.

Pudełka
  • Odpowiedz