Wpis z mikrobloga

@Krendzel: Pozwolę sobie na małą autoreklamę

GP uważam za skrajnie #!$%@?łą usługę, która pasuje bardziej do czasów Internet Explorera 3.0, a nie roku 2012.

A ta zgodność cała jest #!$%@? warta - wielokrotnie odpalałem apki niezgodne z moim tabletem i śmigały pysznie.
@JesterRaiin: podobno niedługo mają rozbudować i ulepszyć o nowe funkcje GP. Ja jestem zadowolony, choć faktycznie brak wielu funkcji filtrowania i przy pobranej dużej ilości aplikacji na liście "moich" ostatnia jest chyba na literkę "T"... przy reinstalacji wszystkich na nowym ROMie muszę korzystać ze screenów z podglądem listy aplikacji, które sobie sam zrobiłem przed formatem.
@parachutes: Taaaaaaaa, miejmy nadzieję, że to poprawią. Zwyczajne wypisanie podstawowych parametrów potrzebnych do działania + przycisk "instaluj na własną odpowiedzialność" wystarczyłoby w zupełności. Psiakrew kiedyś kilka prostych, darmowych apek stwierdziło mi, że na tablecie Samsunga nie będą działać. o_O
@Krendzel:

Nie rozumiem, jak można po pierwsze takiej koncepcji w ogóle na dzień dobry nie udostępnić.

Nie rozumiem, jak można tego szybko nie wprowadzić przy pierwszych sygnałach, że obecny model się nie sprawdza.

Nie rozumiem, jak można trwać w obecnym modelu bardziej przejmując się tym, jak znowu zmienić nazwę usługi (na totalnie chybioną zresztą), skoro podstawowa funkcjonalność leży i kwiczy. Łej to goł Gugle !