Aktywne Wpisy
mickpl +87
Ależ to jebnie jak wrócimy do podwyżek stóp i rozpocznie się walka z recesją.
50% luzem XD
Nie obroni dobra lokalizacja, wykończenie, modna dzielnica, segment top, segment bottom. Proces akumulowania betonu powoli można uznać za zakończony. Pora na załamanie.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
50% luzem XD
Nie obroni dobra lokalizacja, wykończenie, modna dzielnica, segment top, segment bottom. Proces akumulowania betonu powoli można uznać za zakończony. Pora na załamanie.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
LewCyzud +476
Jak chcecie ochrony planety to przestańcie wydawać co rok nowy telefon i wprowadźcie program łatwej wymiany baterii ( ͡° ͜ʖ ͡°) a nie sobie mordę wycieracie ekologią bedac jednocześnie najwikeszym trucicielem spośród spółek technologicznych
#apple
#apple
GP uważam za skrajnie #!$%@?łą usługę, która pasuje bardziej do czasów Internet Explorera 3.0, a nie roku 2012.
A ta zgodność cała jest #!$%@? warta - wielokrotnie odpalałem apki niezgodne z moim tabletem i śmigały pysznie.
@JesterRaiin: a tylko #!$%@? te ich "zabezpieczenia"
@parachutes: tia... ciekawe kiedy, pewnie przy premierze nowego androida...
@JesterRaiin: mogli by dac taka opcje bo idzie ocipiec
@stefanf: tak, chce wiedziec dlaczego nie moge , czy to wersja andka( u mnie akurat to odpada bo mam 4.1 ) czy moze kwestia dpi...
Nie rozumiem, jak można po pierwsze takiej koncepcji w ogóle na dzień dobry nie udostępnić.
Nie rozumiem, jak można tego szybko nie wprowadzić przy pierwszych sygnałach, że obecny model się nie sprawdza.
Nie rozumiem, jak można trwać w obecnym modelu bardziej przejmując się tym, jak znowu zmienić nazwę usługi (na totalnie chybioną zresztą), skoro podstawowa funkcjonalność leży i kwiczy. Łej to goł Gugle !