Wpis z mikrobloga

Pewien pan, który odziedziczył kiedyś spadek po matce, a potem został wiecznym studentem, zniszczył całe pokolenie. Ten pan to oczywiście Jonasz Koran-Mekka.

Dowody? Oto wykres przedstawiający stosunek Polaków do aborcji. Co się w nim nie zgadza? Stosunek do aborcji osób po trzydziestce. Zgodnie z trendem trzydziestolatkowie powinni w znacznie większym stopniu popierać prawo kobiety do podjęcia decyzji w sprawie ewentualnego dokonania zabiegu przerwania ciąży. A jednak w zapale do odbierania wolności kobietom ustępują jedynie najstarszemu pokoleniu.

Ukąszenie Korwina zatruwa dusze i umysły.

#bekazprawakow #bekazpisu #neuropa #korwin #bekazkorwina #konfederacja #bekazkonfederacji #polityka
a.....n - Pewien pan, który odziedziczył kiedyś spadek po matce, a potem został wiecz...

źródło: comment_1613666108sZFNNk3EoUZjToqdv3pHOG.jpg

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kozajsza: samemu jestem mężczyzną 18-39 i wskazałbym najprawdopodobniej "kryzys klimatyczny" i "katastroficzny stan służby zdrowia", ale głównie dlatego, że moim zdaniem "wyjście Polski z UE" oraz "nasilenie ruchów nacjonalistycznych" jest tożsame z "zagrożeniem ze strony Rosji"
  • Odpowiedz
korpo albo IT, które jak wiemy jest zagłębiem konserwatystów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kozajsza: IT to statystycznie mnóstwo młodych mężczyzn, więc poglądy konserwatywno-liberalne są tu mega popularne.
Zarabiajom też dużo więc do podatków mają stosunek mocno niechętny.
Ale kierownictwo, prezesi itd. To co innego
  • Odpowiedz
Pewien pan, który odziedziczył kiedyś spadek po matce, a potem został wiecznym studentem, zniszczył całe pokolenie. Ten pan to oczywiście Jonasz Koran-Mekka

@am_anfang_war_napoleon:Przecież z Korwinizmóm się wyrasta, więc nie rozumiem Twojego założenia.
  • Odpowiedz
@am_anfang_war_napoleon: z Korwinem widze tak jak z komuna, w zaleznosci od potrzeby jest albo nieudolna, albo wszechwiedzaca.

Masz blad na wykresie, pod pierwsza para kolumn powinno byc 18-29, inaczej zestawienie jest nieco bez sensu.

Korwin zaczal blogowac na onecie w 2006, jesli przyjmiemy minimalny wiek kuca na 13 lat w tamtym okresie (ciezko, zeby wczesniej interesowal sie polityka), to dzisiaj bedzie mial 28 lat. Nie trafiles, i mowie to jako
  • Odpowiedz
@am_anfang_war_napoleon: Kłamiesz bezczelnie, spadek który Ozjasz dostał po matce (a właściwie to po dziadkach bo jego matka miała 27 lat jak zginęła) to były nieruchomości, więc na pewno nie mógł nimi dysponować dopóki komuna się nie skończyła.
@Herubin: Jak ty z nimi w neuropie wytrzymujesz?
  • Odpowiedz
Ale spokojnie, pójdzie taki do pracy, zobaczy, że całe życie matka nie będzie płaciła za studia socjologii to wtedy zobaczymy tzw. młodych wk*$@ionych.

@qluch: no nie wiem, mnie pójście do pracy wyleczyło właśnie z korwinizmu
  • Odpowiedz
@am_anfang_war_napoleon: co za bzdura. Jestem po trzydziestce, bardzo lubiłem gospodarcze wywody Korwina co zaowocowało u mnie zainteresowaniem do książek o tej tematyce (szczególnie polecam Bastiata) . A ostatecznie jestem antynatalistą i totalnie w skrajnym stopniu mam to w dupie czy typiary będą się skrobać na potęgę ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@am_anfang_war_napoleon: To nie jest ukąszenie korwina, tylko kościoła. Pokolenie 30-39 to roczniki, które szły do szkoły tuż / niedługo po upadku komuny, kiedy kościółek miał takie wpływy na umysły dzieci, że głowa mała. Powrót religii do szkół, JPII codziennie w telewizji, co niedziela msza itd. Roczniki 18-29 są już dużo bardziej zlaicyzowane, a starsi mają mniej przeprane umysły przez KK
  • Odpowiedz