Aktywne Wpisy
wedkarzyk +8
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
qew12 +1
Jak weszliście w programowanie? #programowanie #programista15k
A tymczasem co robi TVN od kilku dni? Konsekwentnie buduje narracje o 3 fali pandemii z Krupówek , straszy ludzi, wzywa do lockdawnu i przypomina że tylko szczepionki mogą nas uratować (oczywiście amerykańskie, ale to pewnie przypadek). Całkowicie obrzydliwe i szkodliwe. Nawet czasem bardziej od tej nieudolnej propagandy Kurskiego. Bo w przeciwieństwie do Kurskiego TVN umie to robić.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #4konserwy #tvn #tvpis #koronawirus
@kleopatrixx: No tak, bo przecież każdy kto choć przez chwilę pracował w aparacie państwowym w PRL jest automatycznie zbrodniarzem. Nawet człowiek, który wykładał prawo dla milicjantów. Ciekawe czemu PiS nie stosuje
Dla mnie demokracja podobnie jak dla antycznych grekow jest najgorszym mozliwym ustrojem, gorsza od tyranii. Duza wiekszosc ludzi jest po prostu glupia, latwo takim motlochem sterowac, latwo wmanipulowac w najwiekszy bezsens
A ja sie dziwie skad zgloszenia na mnie przy wpisach sprzed ponad 3 lat xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora