Aktywne Wpisy

ZygmuntJedyny +591
źródło: temp_file4764556946629765336
Pobierz
bibi__ +263
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
źródło: image_picker_244775A4-3602-4287-AF82-FE42790BC9AA-51464-0000188A9CBB5B2F
Pobierz

Wracam sobie koło 22 do domu, a jakiś dziwny typ do mnie zagaduje. Ledwo po polsku mówił. Po angielsku też nic. Jedynie po rosyjsku. W końcu coś mu się tam udało wydukać, że chce mojego fb/nr telefonu. Odmówiłam i zaczęłam odchodzić.
Gościu w ułamku sekundy niebezpiecznie blisko mojej twarzy się znalazł i wydukał coś z kiss. Ja oczy jak pięć złotych, zamurowało mnie. Otrząsnęłam się i zaczęłam się cofać i spierdzielać. Szedł za mną chwilę krzycząc coś tam "s--s".
Niby głupia sytuacja, ale teraz mam stracha do domu wracać z pracy. Na szczęście byłam przy głównej ulicy, która była dobrze oświetlona. Może to mnie uchroniło przed najgorszym ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wtf #c-------------o #logikaniebieskichpaskow
@Eliney: ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Tobie się DZIŚ udało zwiać, ale inna może nie mieć tyle szczęścia. Albo ty jutro.
- Może gość już jest poszukiwany - przecież nie wiesz czy dzień czy dwa dni temu nie została np. zgwałcona inna kobieta w dość podobnych okolicznościach.
- Mówienie po rusku może oznaczać tysiące rzeczy jak choćby jakiś rejon walk, uchodźstwo czy inne mało bezpieczne rejony gdzie kobietom było "trudniej"
@AwfulThings: Teraz wyobraź sobie, że jutro czytasz w necie/prasie "Wczoraj wieczorem została zgwałcona i zamordowana młoda dziewczyna, miało to miejsce..." etc. Od tego są właśnie policjanci, a nie od ganiania Wardęgi i podobnych młotów.
Komentarz usunięty przez autora
Sugeruję zgłosić to na policji - może facet jest notowany? Może policja pojawi się w tamtych rejonach tak prewencyjnie patrolowo i to go odstraszy?
@Szybkalada: jakiego efektu oczekujesz po takim działaniu oprocz straconego czasu i notatki ze zdarzenia?