Wpis z mikrobloga

Kurde Mirki co się odwaliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Wracam sobie koło 22 do domu, a jakiś dziwny typ do mnie zagaduje. Ledwo po polsku mówił. Po angielsku też nic. Jedynie po rosyjsku. W końcu coś mu się tam udało wydukać, że chce mojego fb/nr telefonu. Odmówiłam i zaczęłam odchodzić.
Gościu w ułamku sekundy niebezpiecznie blisko mojej twarzy się znalazł i wydukał coś z kiss. Ja oczy jak pięć złotych, zamurowało mnie. Otrząsnęłam się i zaczęłam się cofać i spierdzielać. Szedł za mną chwilę krzycząc coś tam "s--s".

Niby głupia sytuacja, ale teraz mam stracha do domu wracać z pracy. Na szczęście byłam przy głównej ulicy, która była dobrze oświetlona. Może to mnie uchroniło przed najgorszym ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#wtf #c-------------o #logikaniebieskichpaskow
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Eliney: Dzwoń na policję, bo:
- Tobie się DZIŚ udało zwiać, ale inna może nie mieć tyle szczęścia. Albo ty jutro.
- Może gość już jest poszukiwany - przecież nie wiesz czy dzień czy dwa dni temu nie została np. zgwałcona inna kobieta w dość podobnych okolicznościach.
- Mówienie po rusku może oznaczać tysiące rzeczy jak choćby jakiś rejon walk, uchodźstwo czy inne mało bezpieczne rejony gdzie kobietom było "trudniej"
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bialy100k: zadzwoni i w sumie co będą mogli zrobic? Nic. Oleją to i tyle. Zresztą nawet wątpię by cokolwiek mimo szczerych chęci udałoby się im zrobić w takiej sytuacji
  • Odpowiedz
zadzwoni i w sumie co będą mogli zrobic? Nic. Oleją to i tyle

@AwfulThings: Teraz wyobraź sobie, że jutro czytasz w necie/prasie "Wczoraj wieczorem została zgwałcona i zamordowana młoda dziewczyna, miało to miejsce..." etc. Od tego są właśnie policjanci, a nie od ganiania Wardęgi i podobnych młotów.
  • Odpowiedz
@Eliney: Gaz to podstawa ale widzę że to już ustaliliście na początku tego wątku.
Sugeruję zgłosić to na policji - może facet jest notowany? Może policja pojawi się w tamtych rejonach tak prewencyjnie patrolowo i to go odstraszy?
  • Odpowiedz