Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +531
Nowy, pachnący świeżością przystanek Reduta Wolska. Pierwszy dzień po otwarciu ogromne graffiti, szybko zamalowane przez utrzymaniowców, ale ślad pozostał.
Dziś rano po drugiej stronie to.
"Mordo to jest sztuka"
#warszawa #wola #bekazpodludzi
Dziś rano po drugiej stronie to.
"Mordo to jest sztuka"
#warszawa #wola #bekazpodludzi
neurotiCat +10
Zadziwia mnie to polskie uwielbienie dla Litwinów.
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-ktore-narody-lubia-polacy-na-czele-mieszkajacy-poza-europa,nId,7383439#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
#ukraina #europa #polska #sondaz
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-ktore-narody-lubia-polacy-na-czele-mieszkajacy-poza-europa,nId,7383439#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
#ukraina #europa #polska #sondaz
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Pare przesunięć w prawo dostałem, jak się złapie jakaś para to albo ok, aha lub w ogóle nie odpisuje co jest znane pod tym hasztagiem przez niektórych z Was.
Założyłem konto #chad - dodałem 3 fotki, jedną profesjonalną przez fotografa, jeden gif z ukazującym jego mięśnie brzucha oraz fote z kibla również bez koszulki. W kilka dni przesuwając wszystko w prawo miałem 220 par, licznik polubień 99+. Laski same zaczepiają i starają się żeby ciągnąć rozmowę. Oczywiście nikogo nie wyzywałem ani nie wystawiałem jak janusz pol.
Często winiłem się, że muszę mieć spi*****ony charakter i nie potrafię rozmawiać z dziewczynami, ale uświadomił mnie ten eksperyment, że to nie wina mojego charakteru a mojej brzydkiej mordy dlatego zdechnę sam.
Jak ktoś przeczytał te smęty to dziękuje po prostu musiałem się wyżalić bo jestem przegrywem (╯︵╰,)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #przegryw #tinder
A i nawet zobaczy w Tobie zalety których nawet nie masz %)
Komentarz usunięty przez moderatora
no przecież napisałeś że masz #!$%@? charakter
@nowywinternetach: loszka wybaczy czadowi rzeczy niewybaczalne
Komentarz usunięty przez moderatora
A tindera i innych Żymiańskich wynalazków oczywiście powinni zakazać. Tylko darmowa, open source apka powinna być dozwolona, ale zdaję sobie sprawę jaki to jest koszmar, żeby to prawnie wyregulować.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Wszystko pozamykane, ludzie siedzą w domach i gdzie niby masz poznać te laski teraz?
Jak ma niby poznać kogokolwiek, skoro nie dostaje żadnych par albo żadnych odpowiedzi?