Wpis z mikrobloga

Mirki, zacznę, że należę do #przegryw niestety z mordą nie trafiłem na loterii. Staram się o siebie dbać, jestem szczupłą osobą, wykształconą ale jeśli chodzi o związki z kobietami to jestem totalny przegryw (lvl 25). W czasach gimnazjum i liceum byłem nieśmiałą osobą. W czasach studenckich udało mi się to przełamać ale nic to nie dało jeśli chodzi o dziewczyny. Założyłem 2,5 miesiąca temu konto na #tinder myśląc, że może chociaż tam coś się uda ale to była nadzieja matką głupich.
Pare przesunięć w prawo dostałem, jak się złapie jakaś para to albo ok, aha lub w ogóle nie odpisuje co jest znane pod tym hasztagiem przez niektórych z Was.
Założyłem konto #chad - dodałem 3 fotki, jedną profesjonalną przez fotografa, jeden gif z ukazującym jego mięśnie brzucha oraz fote z kibla również bez koszulki. W kilka dni przesuwając wszystko w prawo miałem 220 par, licznik polubień 99+. Laski same zaczepiają i starają się żeby ciągnąć rozmowę. Oczywiście nikogo nie wyzywałem ani nie wystawiałem jak janusz pol.
Często winiłem się, że muszę mieć spi*****ony charakter i nie potrafię rozmawiać z dziewczynami, ale uświadomił mnie ten eksperyment, że to nie wina mojego charakteru a mojej brzydkiej mordy dlatego zdechnę sam.
Jak ktoś przeczytał te smęty to dziękuje po prostu musiałem się wyżalić bo jestem przegrywem (,)

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #przegryw #tinder
cheeeeeems - Mirki, zacznę, że należę do #przegryw niestety z mordą nie trafiłem na l...

źródło: comment_161316903799e9G3FGVx9khCCYz3KELQ.jpg

Pobierz
  • 42
@cheeeeeems: Główny powód dlaczego laski mają tindera to speed dating. Chęć szybkiego i przelotnego romansu często połączonego z ruchaniem. Osoby które mają tam konta i szukają poważnego związku to mniejszość (w większości to faceci) albo mają iq poniżej średniej albo po prostu jeszcze się nie przekonały na własnej skórze. Tinder i inne portale randkowe typu badoo to ściek. Szkoda tracić na to czasu.
@cheeeeeems: Twój charakter jest tylko tak dobry jak silna jest sieć Twoich znajomości. Jak sam jesteś szczęśliwy i towarzyski to jakaś się sama przypałęta, a jak depresyjny to musisz być piękny i zaradny.
A tindera i innych Żymiańskich wynalazków oczywiście powinni zakazać. Tylko darmowa, open source apka powinna być dozwolona, ale zdaję sobie sprawę jaki to jest koszmar, żeby to prawnie wyregulować.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@cheeeeeems: Musisz się poddać, albo zacząć trollować jak Janusz_pol albo jak ja. Teraz codziennie budząc się dostaje setki wiadomości na moim fakeowym tinderze gdzie jest Chad na profilowym. Trochę oszukuje sam siebie że do mnie piszą, lubię sobie wyobrażać jak byś takim Chadem Alfa Male który swoim wyglądem potrafi doprowadzić do wytrysku z tzipy femoida.