Aktywne Wpisy

bar125 +19
Oto siła procentu składanego i tego, że im szybciej zaczniemy inwestować tym lepiej, bo jeżeli ktoś o podobnym statusie do nas tego nie robi lub zacznie to robić kilka lat po nas to finansowo odskoczymy mu na przestrzeni lat w sposób drastyczny
Jack zaczyna inwestować w wieku 25 lat i co rok przez 10 lat dołaca do inwestycji taką samą kwote, a później przestaje to robić. Natomiast Jill zaczyna inwestować w wielku
Jack zaczyna inwestować w wieku 25 lat i co rok przez 10 lat dołaca do inwestycji taką samą kwote, a później przestaje to robić. Natomiast Jill zaczyna inwestować w wielku
źródło: image
Pobierz
smuteczek2000s +12
źródło: temp_file6020306843733943875
Pobierz

źródło: comment_1613149315EAnUNqmX6CESGjDY5QByJW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1613149416e8f7UEzzsevJDgxDyRk2E8.jpg
Pobierzźródło: comment_1613149451z60F5T9AZlOCenkf2rNHvR.jpg
Pobierz@Kapitalista777: tak cie boli nazewnictwo?
Dwoje ludzi będzie miało / nie miało dziecka, no dramaaaaaa
@upodlator: Oczywiście, że celowe zmienianie pojęć i promowanie biologicznych bzdur, że można być "niebinarnym", a kobieta lub mężczyzna na zawołanie może "zmienić płeć", a to wszystko w celu niszczenia porządku i współżycia społecznego mnie boli.
Jesteś upośledzony?
Wszystko jest względne, a każdy człowiek
@upodlator: Mnie boli nawet, jak jakiś nieuk myli "bynajmniej" z "przynajmniej", a ty się pytasz czy przeszkadza mi promowanie w społeczeństwie biologicznej bzdury dekady i czynienie z tego ideologicznego oręża?
@Kapitalista777: a co jeśli ktoś wygląda jak 100% facet a ma żeńskie genitalia i macicę?
@upodlator: Nic, każdy się może nazywać kobietą, półgłówkiem, kosmitą, napoleonem czy śmigłowcem, semantyka.
@Kapitalista777: otóż nie
twierdzą, że są RODZICIELEM i RODZICIELKĄ i mieli mieć MŁODE-nieistniejące jeszcze stworzenie xD
@rybsonk: W sensie? Że jak kobieta przebierze sięza mężczyznę, to mamy ją nazywać mężczyzną?
A jak się przebierze za Napoleona, to dać jej armię i nazywać wodzem?
Komentarz usunięty przez autora