Aktywne Wpisy
ataeB +10
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +178
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
https://www.wykop.pl/wpis/55505145/margot-michal-szutowicz-zostanie-matka-dziecka-dru/
A tyle było bajania o "urojeniach prawakoidalnych". Tyle płaczu "postępowców" (a tak naprawdę społecznego regresu) z Neuropy. Choć tu akurat mieli trochę racji- nikt z nas nie myślał, że ten celowo przerysowany mem kiedyś stanie się czymś wręcz śmiesznym, wobec rzeczywistości.
Polskie chore psychicznie lewactwo, w tym Neuropa, to dno dna. Swoją drogą zawsze uważałem, że nazwa "NeuroPa", to właśnie od problemów psychicznych i jak widać, nie myliłem się.
#polska #4konserwy #bekazlewactwa #heheszki #bekazpodludzi #patologiazewsi
Komentarz usunięty przez autora
@Kapitalista777: tak cie boli nazewnictwo?
Dwoje ludzi będzie miało / nie miało dziecka, no dramaaaaaa
@upodlator: Oczywiście, że celowe zmienianie pojęć i promowanie biologicznych bzdur, że można być "niebinarnym", a kobieta lub mężczyzna na zawołanie może "zmienić płeć", a to wszystko w celu niszczenia porządku i współżycia społecznego mnie boli.
Jesteś upośledzony?
Wszystko jest względne, a każdy człowiek
@upodlator: Mnie boli nawet, jak jakiś nieuk myli "bynajmniej" z "przynajmniej", a ty się pytasz czy przeszkadza mi promowanie w społeczeństwie biologicznej bzdury dekady i czynienie z tego ideologicznego oręża?
Ideologicznym orężem może być wszystko co społeczne i nacechowane emocjonalnie. Kościół i wiara katolicka jest bzdurą u podstaw, a stanowi od dekad b--ń sieczną w wojenkach politycznych
Wiesz skąd sie biorę akcje typu Margot? Z bólu d--y konserwatystów o to, że ktoś kiedyś uznał, że czuje się
@Kapitalista777: a co jeśli ktoś wygląda jak 100% facet a ma żeńskie genitalia i macicę?
@upodlator: Nic, każdy się może nazywać kobietą, półgłówkiem, kosmitą, napoleonem czy śmigłowcem, semantyka.
@Kapitalista777: otóż nie
twierdzą, że są RODZICIELEM i RODZICIELKĄ i mieli mieć MŁODE-nieistniejące jeszcze stworzenie xD
@rybsonk: W sensie? Że jak kobieta przebierze sięza mężczyznę, to mamy ją nazywać mężczyzną?
A jak się przebierze za Napoleona, to dać jej armię i nazywać wodzem?
Komentarz usunięty przez autora