Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoro Szwedzi zamknęli, to wykupmy ją i otwórzmy dla siebie :D i kablem prąd do Polski będzie płynął. Ktoś spyta, dlaczego Szwedzi mieliby się na to zgodzić. Z powodów ekologicznych. Oni zamknęli, bo postawili na OZE, ale my nie mamy tyle OZE tylko głównie elektrownie węglowe, więc elektrownia jądrowa będzie czystsza. Poza tym będzie u nich, będą mogli robić audyty bezpieczeństwa, zresztą sami ją budowali, a jak nie sprzedadzą nam swojej, to będziemy musieli wybudować naszą, nad którą Szwedzi nie będą mieli kontroli ¯_(ツ)_/¯ A w razie awarii też oberwą rykoszetem bo są blisko nas. A sama budowa wyemituje dodatkowe CO2...
To jest genialne rozwiązanie!
#technologia #szwecja #elektrowniaatomowa #energetyka #energia #polska #ekologia