Aktywne Wpisy

yourgrandma +151
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą ballady rockowe.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą ballady rockowe.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: Ballady_r
Pobierz
dorszcz +147

Przeglądam te nasze gazety i widzę straszne poruszenie drugim z rzędu samobójem Jana Bednarka, no ludzie drodzy takie rzeczy nie zdarzają się często, tym bardziej w Premier League, na świecie pewnie ciężko by znaleźć drugą taką sytuację nawet jakby szukać w krajach których Karol nie potrafi wskazać na mapie. Więc chyba naprawdę jeśli w ostatnich dwóch kolejkach najlepszym polskim strzelcem jest obrońca strzelający dwa samobóje to chyba już czas gasić światło. Opowiem Ci za to Karol inną historię, był kiedyś taki piosenkarz Kamil Bednarek, no i znałem jego menadżera bo jak wiadomo, ja znam wszystkich, no i mówi mi, że ma pomysł na hit i żebym ocenił. No to popatrzyłem, coś tam pozmieniałem, tak, że było więcej moich rzeczy niż jego, no i mówię masz swój projekt, ale trochę go ulepszyłem, nie każdym miał okazję abym ocenił jego projekt, można powiedzieć, że „takie chwile jak te, nie zdarzają się zbyt często”. Oczywiście piosenka była hitem, widocznie w pisaniu piosenek też jestem najlepszy. No ale wróżmy do Janka. Bo moi młodsi i mniej utalentowani koledzy po fachu myślą, że Bednarek teraz w kadrze będzie strzelał tylko samobóje i nie powinien być powołany. I wiesz co Karol i ja tak myślę, bo mimo, że takie chwile jak te, nie zdarzają się zbyt często, to nie chciałbym, aby wpłynęły na nasze zwycięstwo.
#zarzeczny #kanalbekowy
źródło: comment_1612638923qZtYp8PjyhK08FNYn7swkM.jpg
Pobierz