Aktywne Wpisy
urwis69 +808
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Lujdziarski +157
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Polecacie na coś zwracać jeszcze uwagę przy oglądaniu ogłoszeń?
#samochody #opel
Komentarz usunięty przez autora
. koni niż 200. Dobrze nauczyć się jeździć najpierw czymś co wybacza więcej błędów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/1yLR7/
A @Anty_Chryst: tak od razu: w te wszystkie książki serwisowe potwierdzające naprawy, przebieg i c--j wie co jeszcze to nie wierz. Książkę kupuje się na allegro za jakieś grosze, tak samo pieczątki. Komplet różnych długopisów i masz książkę serwisową do każdego samochodu w 10 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja na Śląsku mieszkam, gdzie tam Warszawa czy inne Pomorze xd
@Anty_Chryst: Jak byś brał z salonu to jasne, 200 km będzie lepszy niż 90 km ( ͡º ͜ʖ͡º) Ale jak kupujesz prawie pełnoletnie auto to ten 200 km będzie zazwyczaj bardziej zajechany (i droższy w eksploatacji, naprawie) niż ten 90 km. Patrz przede wszystkim na stan nie na