Mirasy, chciałbym kupić opla astre h i teraz pytanie, a raczej pytania, brać tą cztero drzwiową czy dwu? Słyszałem, że są między nimi różnice, dodatkowo benzyna czy diesel?
Polecacie na coś zwracać jeszcze uwagę przy oglądaniu ogłoszeń?
@Anty_Chryst: Jak widzisz 1,4 benzynę to omijaj brak mocy przy włączonej klimatyzacji nie ruszysz spod świateł i mówię to ja były użytkownik astry h. A tak to naprawdę porządne wozidło polecam ale z innym silnikiem.
Mam Astre H 1.6 xep w LPG - przejechane 250 tys km (przynajmniej tyle jest na liczniku) - ja nim przejechałem 70 tys. Generalnie samochód polecam, ale silnika nie. Przy 235 tys pękła głowica (pewnie jest to związane z jazdą na gazie), została zespawana i samochód zyskal nowe życie, ale po kolejnych 10 tys zaczął brać olej - to akurat główna przypadłość tego silnika
@Anty_Chryst: Ale ja zupełnie serio mówię. Celujesz w auto pod 200 km będące całkiem blisko pełnoletności, szansa, że trafisz na coś w co na dzień dobry wsadzisz jeszcze tak z połowę tego co już zapłaciłeś, jest ogromna. Jak ktoś wie, że o samochód dbał i jest w miarę dobrym stanie to nie odda go po taniości, nawet nie za średnią cenę - tylko wystawi z stosunkowo wysoka ceną i będzie
@JejSerceBijeDlaMnie: no właśnie to będzie mój pierwszy samochód i sam nie wiem jakie będę miał podejście. Teraz sobie mówię, że byle do roboty jeździło ale co będzie później to nie wiem
Polecacie na coś zwracać jeszcze uwagę przy oglądaniu ogłoszeń?
#samochody #opel
Komentarz usunięty przez autora
@Anty_Chryst: Tak, dokładnie różnica jest dwóch drzwi ( ͡° ͜ʖ ͡°)