Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +21
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Napompowany wyrób chlebopodobny nie przypomina w smaku niczego, masz wrażenie jakbyś jadł coś pulchnego co ma aromat przypominający produkt mączny ale smaku za grosz. Do tego pokrojone w plasterki jajko a całość zalepiona białą mazią absolutnie nie mającą smaku, za to wyglądającą jakby w kanapkę wytarł rękę 12 latek po miesiącu wstrzemięźliwości od masturbacji. Całość jest obrzydliwie mdła, bez żadnego wyrazu, smaku, w duszy wznosiłem modły aby ta męka się szybko skończyła (nie mam w naturze wyrzucać żarcia, a w dodatku miałem 10 minut do autobusu). I tak połówkę zostawiłem sobie „na deser”. Najgorsze jest to, że o tej kanapce nie można w zasadzie powiedzieć niczego. Jest pusta w smaku, jakby jej nie było, jednocześnie jedząc ją w deszczowy dzień gdzie wiatr wieje w mordę czujesz się jak typowy emigrant z Polski który daje się j---ć Johnowi za najniższą krajową. Wiesz, że zostałeś oszukany i zwabiony ładnym opisem i opakowaniem a w środku znalazłeś g---o. Kolejny popis Brytyjczyków oraz przejaw braku jakiegokolwiek wyczucia czy poczucia smaku. Bo cóż może być gorszego od czegoś bez smaku? Ukłony dla tego narodu za kolejną c-----ą pozycję którą udało mi się zjeść w tym kraju.
Bonus: w opisie produktu znajdziemy informację, że może zawierać skorupkę z jajka. Taka kinder niespodzianka.
Tag do obserwowania——> #pysznoscizuk
#jedzenie #uk #bekazuk
Naszczescie zyjemy w UK gdzie mozna kupic i zjesc co innego :)
Tym się nie najesz. Wrzuć sobie beef steak na patelnię i w 10 minut masz gotowy do tego ryż i jakiś sos i masz konkretny posiłek.