Katolickie rzetelne informacje im. Jana Pawła II za 2 miliardy z twoich pieniędzy ( ͡°͜ʖ͡°)
Prezenterka pogody z TVP Poznań - Patrycja Kasperczak została zwolniona, ponieważ wystąpiła z serduszkiem WOŚP. Konsekwencje mają ponieść też reporter Marcin Wróblewski i wydawczyni Barbara Kożeniewska.
@jaroty: Serduszko to jedno, ja właśnie przeczytałem, że głównym powodem było promowanie TVNu. ( ͡°͜ʖ͡°) ! Bo od kilku lat WOŚP jest tam transmitowany. xD
@jaroty Może chciała żeby ją z hukiem wywalili, żeby było jej łatwiej znaleźć robotę w normalnej telewizji. Mam nadzieję, że jej się uda. Ha tfu na #!$%@?.
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
Prezenterka pogody z TVP Poznań - Patrycja Kasperczak została zwolniona, ponieważ wystąpiła z serduszkiem WOŚP. Konsekwencje mają ponieść też reporter Marcin Wróblewski i wydawczyni Barbara Kożeniewska.
Bo nie chcieli powiązać finału WOŚP z aborcją.
#bekazpisu #tvpis
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@NatarczyweConfetti: ale na przykład mnie już nie jest za bardzo do śmiechu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
! Bo od kilku lat WOŚP jest tam transmitowany. xD