Aktywne Wpisy
rales +238
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
jankowski90 +124
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
Prezenterka pogody z TVP Poznań - Patrycja Kasperczak została zwolniona, ponieważ wystąpiła z serduszkiem WOŚP. Konsekwencje mają ponieść też reporter Marcin Wróblewski i wydawczyni Barbara Kożeniewska.
Bo nie chcieli powiązać finału WOŚP z aborcją.
#bekazpisu #tvpis
@eloar: @Klopsztanga:
Chyba, że się trafi pisowy sędzia :/
Jeden plus jest taki, że jak przegrają wybory to będzie można bez żalu #!$%@?ć wszystkich z TVP na pysk bo nikt z odrobiną godności już tam nie zostanie
@Jin:
W sporej firmie zajmującej się finansami postanowiono pozbyć się w krótkim czasie programisty, który nie dogadywał się z kierownikiem jednego projektu. Programista zgłosił sprawę do PIP pomimo tego, że
Komentarz usunięty przez autora
@TaSQ: No, są jednak trzy poważne różnice:
1) W firmach za wybryki ideologiczne lub polityczne zwalnia się ludzi jawnie i jawnie podaje powód, a następnie firma oficjalnie odcina się od działań pracownika. TVP nie tylko nie robi tego jawnie, ale jeszcze się nie