Aktywne Wpisy
rewizjonista +9
Jako że zdjęcie wrzucone w komentarzu wywołuje takie emocje chciałbym aby ukrofile wrzucili mnie od razu na czarną listę.
Transport czołgu na Ukrainę. Zdjęcie zrobione dziś w #chelm
Transport czołgu na Ukrainę. Zdjęcie zrobione dziś w #chelm
doomky +102
Jak nie rozumiesz, że inna filozofia idącą za systemem oznacza pewien etap nauki i zmiany przyzwyczajeń to po co się za to zabierasz?
@fishery: Ale akurat @PortowySzczur: ma rację. Ostatnio się uspokoiło ale były tkie miesiące gdy średnio raz na dwa dni ktoś się #!$%@?ł na tag #linux by napisać swoje wysrywy niezgodne z rzeczywistością. Ale jakimś cudem do windowsa nie chcieli wracać bo często stary rzęch, który nawet już win7 nie ogarniał.
@
@fishery: no nie, spamowanie żalami to akurat ja dostaję w powiadomieniach i najczęściej żale wynikają z pracowania na niestabilnym distro i zaskoczenie, że czasem coś między wersjami się popsuje :)
@Tank1991: O czym mówimy od kilku lat korzystam z zestawu dwa monitory (lapek + zewnętrzny)? Tylko teraz przez pandemię siedzę na jednym. Jedyny szkopuł z jakim się zetknąłem to #!$%@? vsync na xfce przy odwróconym monitorze na intelu. Po za tym kilka preconfigów do monitorów i inne cuda to bajka.
dd
, ale niestety, nie tym razem, trzeba ściągnąć jakiś syfiasty program z malwarem.@Daleki_Jones: Co za komentarz w ogóle. Komputer ma działać. Z trójki świętej informatycznej tylko jednego nie trzeba zmuszać do zachowywania się zgodnie z moimi potrzebami. Windows też powstaje zgodnie z filozofią twórców, tylko częściej nazywa się to modelem biznesowym.
To są różne produkty z różnią grupą
@PortowySzczur: No faktycznie w #!$%@? przyjazny i przystępny system
@Jaroslaw_Keller: znajdź mi jeden zbiorczy punkt gdzie prześledzisz logi różnych aplikacji wraz ze stack trace w Windzie, a nie sam kod błędu w Event Viewer. Faktycznie w #!$%@? przyjazny system.
@Kryspin013: no u mnie i i u kolegow raz na pol roku rok jest walka ze sterownikami od nvidi:D, ODPUKAC ostatnio dawno nie bylo
10 lat here