Wpis z mikrobloga

Przed chwilą zabrałem gościowi kluczyki od auta, bo po zakupie flaszki narąbany próbował odjechać wraz z dorosłą córką o kulach, która mnie najbardziej wyzywała i żoną, która mówiła mu, że to był zły pomysl. Policja powiadomiona przez kasjerkę l i czekam na telefon, żeby złożyć zeznania :) podobno jest to największa w patola w okolicy, którzy każdy się ich boi :) ciekawe czy będzie próba podpalenia mi domu przez 500plusiakow ( ͡º ͜ʖ͡º)

#patologiazewsi #chwalesie
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@wojtek-marcin: oho, widzę że jeśli by ktoś groził tobie i twojej rodzinie, to wolałbyś ich narazić, byle tylko nie zadzwonić na policję xDDD bo jeszcze patola by się obraziła i stracilbyś szacunek ludzi IQ 75
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@kolikowski: ledwo chyba z p---y matki wyszedłeś kindybale, bo p--------z takie kocopoły. Jakby ci ktoś w----ł, to pierwszy byś był na bagietach, że ą ę co mi złego zrobili. Chociaż pierwsze to byś się starym poskarżył.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kolikowski: Bronisz patusów, a mnie porównujesz do swoich? Chyba masz nie równo pod kopułą typie. W którym komentarzu doczytałeś się podobieństwa. W-------ś mnie swoimi komentarzami gdzie p------------z się do innych, to Ci odpisałem. A twoje pisanie to nie lincz tylko śmieszne obrażanie wszystkich dookoła. I masz rację nie pisz więcej bo tylko potwierdzasz to co napisałem.
  • Odpowiedz
@kolikowski: wracaj na taki o meczach i skokach, bo inne widzę przerastają intelektualnie jeżeli chodzi o dyskusję. No ale może to te nerwy od niepicia i śmiesznego noworocznego postanowienia? Co zaczęły się już w domu krzyki i rękoczyny czy zdrowia zaczęło brakować i stąd przerwa w chlaniu prymitywie? Xd
  • Odpowiedz
@Pethaf ale z Ciebie Rutkowski, widzisz jest możliwość poznania problemu i jego rozwiązania (wyjścia z uzależnienia). Poczytaj moje wpisy że zrozumieniem a jak masz z tym problem to wracaj do podstawówki. Pozdrów tatę.
  • Odpowiedz