Wpis z mikrobloga

jakie programy poświęcone NBA polecacie z amerykańskiej TV? coś godnego polecenia oprócz Inside the NBA z TNT?

#nba
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iAmTS: słucham podcastów z The Athletic, oglądam sporadycznie Thinking Basketball ale szukam czegoś z komentarzem do ostatnich meczów + wideo z gry. wiem, że te programy tv bywają farmazoniarskie, z nastawieniem na hot take ale tak czy siak jest to szeroko komentowane (np. co tam Shaq mądrego znowu chlapnie) - z ciekawości czasem bym obejrzał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@juan-populista-liberalez: no spoko chłopaki, ale Lakersowe p---------e trochę boli xD

No z takiego show w stylu inside to ciężko znaleźć, ale jak już parodia to może Skip i ten czarny dla beki. Tylko, ze czy jest sens oglądać jak jeden bierze tezę X a drugi Y i p------ą nawet samemu nie mając takiego zdania, chodzi o rzucanie haseł.
  • Odpowiedz
@juan-populista-liberalez: @iAmTS: hejtowanie kipiego jest dość modne na polskich grupach o NBA, ja nie cisnę - od jego filmików zaczynałem i cały czas zdarza mi się puścić coś od niego, z lajwami włącznie. mam jednak świadomość, że nie pojawiają się tam żadne odkrywcze tezy
  • Odpowiedz
@boloney: ja tam tez lubie czasem posłuchać bo kipi sie tu reklamowal i spoko gość. Jak Bartoszek nie wywyższa Lakers ponad miarę to spoko tam też coś rzucą ciekawego.

Po prostu kieruje content do amatorów, więc szybko i łatwo jest przerosnąć
  • Odpowiedz