Aktywne Wpisy
damianooo8 +212
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wynoszony +36
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 49.1% (534)
- Nie 50.9% (553)
Zacznijmy od podstaw; kobiety są hipergamiczne czyli zawsze szukają możliwie najlepszego faceta. Cała sztuka polegała na tym, że kiedyś nie musiałeś być "chadem" wystarczy, że byłeś tym fajnym gościem w towarzystwie. Musiałeś się w jakiś sposób wyróżniać (na plus) w swoim gronie i cieszyłeś się jakimś tam powodzeniem. Wiem bo pamiętam te czasy.
Obecnie? Obecnie masz #tinder #badoo i #instagram Kobiety widzą przystojnych facetów, mają #ons z przystojnymi gościami. Internet stworzył sztuczne poczucie u kobiet, że są niewiadomo jak atrakcyjne i że należy im się ktoś wyjątkowy. Ile jest chadów, 5%, 10%, może 15%? Taki facet też nigdy się nie ustatkuje, tym bardziej z przeciętną laską. Kobiety tego nie rozumieją. OD LAT widzę jak wymagania wzrastają, jest coraz gorzej z roku na rok. A ten i poprzedni to jakaś masakra już.
Jest też masa "wdów po alfach". Ostatnio stwierdziłem, że skoro polki są jakie są to może uderzać w kobiety ze wschodu. Matchuje mnie z taką i co ona robi? Zaczyna mi gadać o swoim byłym, to pytam się kto kogo rzucił. Ona powiedziała, że jej chad odwalił akcję to się od niego wyprowadziła i mówiła, że jest po terapii. Unmatch odrazu poszedł. Takich kobiet jest po prostu masa. Po przygodach seksualnych z chadami, po związkach z chadami, one się już do niczego nie nadają, są zepsute bo jej gadzi mózg cały czas będzie leciał na tego typa, będzie wracała wspomnieniami do niego i cię z nim porównywała. Czasami się zdarza, że kobiety nazywają swoich SYNÓW bo chadzie z przeszłości. Więc dziękuje wszystkich ruchaczom za jeszcze większe psucie i tak zepsutego rynku.
Co zauważyłem to coraz więcej kobiet otwarcie przyznaje się, że jest w "otwartych związkach" i szuka kogoś do bolcowania. Kiedyś takie d--y zakrywały przynajmniej twarz a teraz yolo, czego się wstydzić.
Moim zdaniem faceci w związkach też nie są do końca bezpieczni. Po pierwsze jak wypadną z niego to mają małe szanse na znalezienie kogoś fajnego, po drugie ze względu na dysproporcje płciowe osób w wieku produkcyjnym coraz częstsze będą zdrady kobiet oraz właśnie otwieranie związku. Bo co zrobi taki beciak? Nie ma wyjścia często.
Mroczne czasy nadchodzą.
Na koniec proszę obejrzeć filmik RooshaV, guru PUA, który polskę nazywał "pussy paradise" a później opowiadał jak w ciągu 2-3 lat polki się diametralnie zmieniły tak że on miał nawet problemy (magia obcokrajowca przestała działać)
#blackpill #redpill
Rząd mógłby rzeczywiście poprawić sytuacje wpuszczając głównie imigrantów płci żeńskiej ale to jest raczej nie możliwe bo za imigracją lobbują firmy który w obliczu b---y demograficznej tracą pracowników
@sweet_sociopath: Co z tego? Coraz więcej inceli, morderstw na kobietach, coraz więcej facetów bez sensu życia, zdesperowanych. Coraz większa polaryzacja społeczeństwa, coraz większy chaos.
I coraz mniej ruchających, coraz silniejszy podział na ruchających i nieruchających.
Rozpad związków, rozpad rodzin. Fatalna demografia, bardzo dużo zaburzonych ludzi bo z rozbitych rodzin. Wymieniać więcej?
Szansa zaruchania w klubie jest niska bo kobiety nie chodzą tam
Roosh mógł kontynuować działalność na zasadzie Mike Uwodzenie - ciągnąć kasę
Komentarz usunięty przez autora
@sweet_sociopath: w długiej perspektywie czasowej zacznie brakować produktywnych jednostek w społeczeństwie. Żonaci mężczyźni zarabiają więcej od singli i to nie tylko dlatego że żony ich wspierają a bo musza. Muszą więcej pracować, zarobić na rodzine. Jeżeli facet jest singlem to wystarczy mu do spania "karton z dostępem do internetu". Im ten trend trwa i się wzmacnia tym więcej facetów odmawia bycia "beta". W sensie
@JimNH777: To prawda, ale to jedna strona medalu, druga jest taka, że niektórzy zaczną się radykalizować, to może być islam, to może
Tinder + czas oczekiwania na sparowanie + pisanie + wyciągnięcie na randkę + czas na randce = 1tydzień przy czym szansa na zaruchanie to zawsze 50% oraz 1000% do atencji tych suk, dodajmy do tego kasę 300zł.
A teraz opcja naprawienia rynku
Roksa
Po prostu kobiety mają za dużo atencji, a dla nich atencja to wszystko i się od jej nadmiaru degenerują jako ludzie.