Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
Wraczek +17
Obawrwujemy dzisiaj piękne zesrańsko zwolenników Kim'a i innych zamordystów.
To tylko fabryczne ograniczenie maksymalnej prędkości do 180 km/h, no przecież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Później ograniczenie do 160, następnie do 140, płatności gotówkowe? A po co to komu? Oj, twój social credit jest za niski, podwyższ go aby uzyskać dostęp do swoich środków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niczym tak nie gardzę jak wykopowymi zamordystami,
To tylko fabryczne ograniczenie maksymalnej prędkości do 180 km/h, no przecież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Później ograniczenie do 160, następnie do 140, płatności gotówkowe? A po co to komu? Oj, twój social credit jest za niski, podwyższ go aby uzyskać dostęp do swoich środków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niczym tak nie gardzę jak wykopowymi zamordystami,
Zacznijmy od podstaw; kobiety są hipergamiczne czyli zawsze szukają możliwie najlepszego faceta. Cała sztuka polegała na tym, że kiedyś nie musiałeś być "chadem" wystarczy, że byłeś tym fajnym gościem w towarzystwie. Musiałeś się w jakiś sposób wyróżniać (na plus) w swoim gronie i cieszyłeś się jakimś tam powodzeniem. Wiem bo pamiętam te czasy.
Obecnie? Obecnie masz #tinder #badoo i #instagram Kobiety widzą przystojnych facetów, mają #ons z przystojnymi gościami. Internet stworzył sztuczne poczucie u kobiet, że są niewiadomo jak atrakcyjne i że należy im się ktoś wyjątkowy. Ile jest chadów, 5%, 10%, może 15%? Taki facet też nigdy się nie ustatkuje, tym bardziej z przeciętną laską. Kobiety tego nie rozumieją. OD LAT widzę jak wymagania wzrastają, jest coraz gorzej z roku na rok. A ten i poprzedni to jakaś masakra już.
Jest też masa "wdów po alfach". Ostatnio stwierdziłem, że skoro polki są jakie są to może uderzać w kobiety ze wschodu. Matchuje mnie z taką i co ona robi? Zaczyna mi gadać o swoim byłym, to pytam się kto kogo rzucił. Ona powiedziała, że jej chad odwalił akcję to się od niego wyprowadziła i mówiła, że jest po terapii. Unmatch odrazu poszedł. Takich kobiet jest po prostu masa. Po przygodach seksualnych z chadami, po związkach z chadami, one się już do niczego nie nadają, są zepsute bo jej gadzi mózg cały czas będzie leciał na tego typa, będzie wracała wspomnieniami do niego i cię z nim porównywała. Czasami się zdarza, że kobiety nazywają swoich SYNÓW bo chadzie z przeszłości. Więc dziękuje wszystkich ruchaczom za jeszcze większe psucie i tak zepsutego rynku.
Co zauważyłem to coraz więcej kobiet otwarcie przyznaje się, że jest w "otwartych związkach" i szuka kogoś do bolcowania. Kiedyś takie d--y zakrywały przynajmniej twarz a teraz yolo, czego się wstydzić.
Moim zdaniem faceci w związkach też nie są do końca bezpieczni. Po pierwsze jak wypadną z niego to mają małe szanse na znalezienie kogoś fajnego, po drugie ze względu na dysproporcje płciowe osób w wieku produkcyjnym coraz częstsze będą zdrady kobiet oraz właśnie otwieranie związku. Bo co zrobi taki beciak? Nie ma wyjścia często.
Mroczne czasy nadchodzą.
Na koniec proszę obejrzeć filmik RooshaV, guru PUA, który polskę nazywał "pussy paradise" a później opowiadał jak w ciągu 2-3 lat polki się diametralnie zmieniły tak że on miał nawet problemy (magia obcokrajowca przestała działać)
#blackpill #redpill
Zacznijmy od tego, że próbę statystyczną zbiera się na podstawie wiarygodnych danych w odpowiednio dużej ilości, a nie wyciąga ze słynnego Instytutu DZD. Jak już się te dane zbierze to i tak wyrażeń "na ogół" oraz "zawsze" nie używa się wymiennie, bo nie oznaczają tego samego i nie zaczną oznaczać, bez względu na to,
@ZiemniakZCebulandii: Spoko, to laski 30+ są dla ciebie, bierz je byczku. Serio mówię. To nie jest słowo boże, a tylko obserwacja wielu ludzi z którą nie musisz się zgadzać.
Za czasow Epuls czy nawet z kilka lat temu toz tyle sie flirtowalo przez neta normalnie, ze teraz wyglada sytuacja tak zle, ze nie wiesz czy ktos z ciebie jaja robi czy z toba cos nie tak. Ogolnie dzis przejscie znajomosci z neta do reala jest trudniejsze niz jego odwrotna wersja, gdzie poznajac kogos w realu masz kontakt zarowno w realu jak i wirtualny.
Zarowno niebiescy jak i rozowe tak s---------i te kontakty damsko-meskie, ze wyglada to jakby wszystko bylo wrzucone do jednego wora, gdzie wszyscy sie wkurzaja bo musza przez tone gowna sie przedzierac aby dotrzec