Aktywne Wpisy

Gmeras +338
Witajcie, moi mili,
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Technick20 +59

Nie jesteś sama!
#aborcja #codziennepowiedzkomus 1/31
źródło: comment_1611939815E5xmCCRewH93kb5Xi0K3DE.jpg
Pobierz@Xxxxchar: sredgy.... Takiego wieku spodziewalbym się raczej po Tobie
@Velociraptor_w_kubku: i pyk, tym samym rozwiązałeś problem samotnych matek
@dziecielinapala: jak wyrzutki z wykopu zwracają na to uwagę to są od razu wyzywani od inceli ;) skończ bajki
Wstydziłbyś się gadać takie głupoty i powielać stereotypy. W dodatku takie głupie
@Amishia: Ale Kaczorowi pokażesz :D myślę że się przestraszy i zmieni decyzję TK przez to :D
Ile znasz przypadków stałych związków które się dokładnie i regularnie zabiezpieczają i wpadły?
Nie mam zamiaru nic pokazywać kaczorowi, mam go bardzo głęboko w dupie. Kontakt wrzucam i będę wrzucać, bo ludzie mają prawo decydować o swoich ciałach, niezależnie od tego co sobie powie TK.
@Amishia: gdzie napisałem że nie powinni? Co teraz nie mogą? mogą.