Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2662
Z racji tego, że w naszym kraju nie może być normalnie i cywilizowanie, to od dziś przez miesiąc będę codziennie wrzucać kontakt do Aborcji bez granic. Mam nadzieję, że uratuje to chociaż jedną osobę przed niechcianą ciążą.

Nie jesteś sama!

#aborcja #codziennepowiedzkomus 1/31
Amishia - Z racji tego, że w naszym kraju nie może być normalnie i cywilizowanie, to ...

źródło: comment_1611939815E5xmCCRewH93kb5Xi0K3DE.jpg

Pobierz
  • 183
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amishia Nie mam czasu przeglądać tego hałasu. Jeżeli tak to pardą. Co nie zmienia faktu że i tak uważam że jesteś złą osobą. Aborcja na życzenie brzmi jakbyś po seksie bez zabezpieczenia kilka dni później chciała pójść sie wyskrobać tak jak zaplombować zęba.
  • Odpowiedz
  • 1
@ShakeItOff: To radzę przeczytać wątek, bo wypowiedziało się wiele mądrych osób. M.in. w temacie 'skrobania po seksie bez zabepieczenia'. Nikt o zdrowych zmysłach nie ma zamiaru tego robić. Po pierwsze jest to drogie, do drugie zbyt czaso- i stresochlonne. Jednak antykoncepcja zawodzi. Żadna nie chroni w 100%, więc aborcja na życzenie powinna być jak najbardziej dostępna dla osób które jej potrzebują.
  • Odpowiedz
  • 2
@Namarin: No tak, bo niechciane ciążę są tylko jak ktoś się rucha na prawo i lewo. WCALE ale to WCALE nie dzieje się tak, że ktoś będąc w stałym związku lub w małżeństwie wpada, pomimo zabezpieczeń.

Wstydziłbyś się gadać takie głupoty i powielać stereotypy. W dodatku takie głupie
  • Odpowiedz
to od dziś przez miesiąc będę codziennie wrzucać kontakt do Aborcji bez granic.

@Amishia: Ale Kaczorowi pokażesz :D myślę że się przestraszy i zmieni decyzję TK przez to :D

Ile znasz przypadków stałych związków które się dokładnie i regularnie zabiezpieczają i wpadły?
  • Odpowiedz
  • 1
@Namarin: Nie ma to znaczenia. Choćby była to i jedna para to powinni mieć prawo usunąć niechciany płód. I nie jest to ani moja, ani Twoja sprawa czy to zrobią.

Nie mam zamiaru nic pokazywać kaczorowi, mam go bardzo głęboko w dupie. Kontakt wrzucam i będę wrzucać, bo ludzie mają prawo decydować o swoich ciałach, niezależnie od tego co sobie powie TK.
  • Odpowiedz