Aktywne Wpisy
jestjakjestimistyka +132
Zauważyłem, że dużo osób zwraca uwagę na zarobki Sylwestra Wardęgi na ostatnich streamach.
Więc, poświęciłem pół dnia, na zrobienie podsumowania zarobków zwyrola.
Link do analizy:
www.youtube.com/watch?v=nJcuhWFI3f4
#famemma
Więc, poświęciłem pół dnia, na zrobienie podsumowania zarobków zwyrola.
Link do analizy:
www.youtube.com/watch?v=nJcuhWFI3f4
#famemma
Radek41 +23
Wiem, że było, ale czas mija za godzinę
Zwiększ siłę swojego głosu nawet 5x w wyborach
Głosujesz na PO, Lewicę, Trzecią Drogę i mieszkasz w Warszawie, Gdańsku, Poznaniu, Wrocławiu, Łodzi lub Krakowie?
Twój głos może być nawet 5x ważniejszy, jeśli zagłosujesz w sąsiednim powiecie - wejdź na https://www.podrozewyborcze.pl/ i sprawdź
Musisz zmienić miejsce głosowania, na co czas mija dzisiaj
#warszawa #gdansk #poznan #wroclaw #lodz #krakow #wybory #polska #tvpis #debata
Zwiększ siłę swojego głosu nawet 5x w wyborach
Głosujesz na PO, Lewicę, Trzecią Drogę i mieszkasz w Warszawie, Gdańsku, Poznaniu, Wrocławiu, Łodzi lub Krakowie?
Twój głos może być nawet 5x ważniejszy, jeśli zagłosujesz w sąsiednim powiecie - wejdź na https://www.podrozewyborcze.pl/ i sprawdź
Musisz zmienić miejsce głosowania, na co czas mija dzisiaj
#warszawa #gdansk #poznan #wroclaw #lodz #krakow #wybory #polska #tvpis #debata
#fakt #bekazpisu #koronawirus #covid19 #kwarantannadomowa #lockdown
Komentarz usunięty przez moderatora
@TatoAktywny:
Fakt po prostu nikogo nie oszczędza. Chwytają się wszystkich tematów, które są na topie. Tak działają tabloidy na całym świecie.
@KhaDori: ja nie stwierdziłem czy są zalezne, czy nie. Ja stwierdziłem ze na okładce jest zwykły wysryw, ale to ze jest wysryw nie znaczy od razu ze cały dziennik jest zalezny od jakichś wysoko postawionych ludzi lub nie.
Mozna być niezaleznym i pisać wysrywy,
Komentarz usunięty przez autora
@TatoAktywny: to jest tragedia, że niemiecki brukowiec wykazuje większą wartość informacyjną niż telewizja publiczna
@Wurzel:
prawaczki to tacy śmieszni ludzie, którym władza może srać prosto do mordy byle tylko nie pozwalała gejom legalnie chodzić po ulicach i walczyła na pokaz ze złym Niemcem ( ͡º ͜ʖ͡º)