Aktywne Wpisy

mmmod +88
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić

WolfSky +371
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
źródło: IMG_8622
Pobierz

#gielda #gme
źródło: comment_1611763429ZgtKsb4De72Lb830u7CNWV.jpg
Pobierz@rzep pany, mowcie lepiej, kiedy sprzedajemy xD
Komentarz usunięty przez autora
A mam takie pytanie: czy amerykański regulator ma do swojej dyspozycji narzędzie, które czasowo wstrzymało by cały handel akcjami danej spółki? Albo inne, które problem funduszy rozwiązałby odgórnie?
@ProjektPartia: Dlaczego miałbym wypłacać i wpłacać 5 tys ponownie skoro zakładam, że będzie dalej rosło?
@psi-nos: Nie, bo to nie jest pump & dump. Czekamy aż shortujące fundusze zostaną zmuszone od masowego odkupywania akcji.
@adamek07: Publiczne posty.
@Bartpabicz: W teorii wszystko może, ale wątpię by to zrobił. Już teraz handel jest regularnie wstrzymywany na parę minut (automatycznie) by nie pozwolić na zbyt gwałtowne ruchy.
@PolishDoomer: Wallstreetbets.
@ProjektPartia: Mogłem też to wypłacić w czwartek, gdy byłem 50% do góry. Mogłem w piątek, gdy byłem 200% do góry.
Jak chcesz mieć 1000% zyski bez ryzyka, to giełda nie jest dla Ciebie.