Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
@maxoutday: Nie bardzo.
Komentarz usunięty przez autora
wersja bez śmiechu
Komentarz usunięty przez autora
Tylko niektóre sceny były nagrywane bez publiczności, w big Bang np klatka schodowa. W sensie ta wersja która widzimy w tv, bo live inaczej wyglądała.
Przykładowym serialem gdzie nie bylo publiczności i śmiech był dodawany w montażu to HIMYM.
@powiedz: miodowe lata były realizowane normalnie w teatrze
@powiedz: w miejscu gdzie powinna być ściana naprzeciw okna.
@powiedz: ja p------e, wpisz w googla i bedziesz w 5 sekund miala odpowiedz na dręczące Cię pytania. Czemu nigdy nie było śmiechów ludzi z
@powiedz: To, że sitcom nagrywany jest na zasadzie teatralnej nie oznacza, że sceny nie są dogrywane poźniej, ani że w montażu nie wybiera się