Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +290
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
mirage50 +235
w TVN tradycyjnie na pasku "MARSZ NARODOWCÓW" xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Postanowiłem że sprawię sobie trenażer rowerowy... Po przestudiowaniu połowy internetu, setek porównań, obejrzeniu filmików zdecydowałem się na model/firmę i zacząłem szukać... No i nie ma, wyprzedały się. No to wezmę drugi na liscie, też nie ma...
Okazuje się że wszystkie trenażery w Polsce zostały wykupione (interesował mnie pułap do max 1000 zł ale z tego co patrzyłem to nawet do 1500 ciężko znaleźć ... )
Ma ktoś jakiś pomysł albo wie kiedy będą dostawy trenażerów do polski ? (xD)
#rower #szosa #trenazer
To chyba nawet taki sam jak miałem - tylko, że ja dałem 200 i czułem się, że przepłaciłem trochę. Później przyszła zaraza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Później dopiero dostałem okazyjnie "smarta" i tamtego puściłem za chyba 500 czy jakoś tak (bez opony, bez podstawki,
Caluteńki dzień zmarnowałem na szukanie roweru spinningowego. Sam przepłacony paździerz
Novo force jest jakiś ogarnięty pod względem generowania hałasu (brałbym do mieszkania)?
W widełkach do 2k co miałeś na celowniku?
Dla potomnych spróbuję podsumować to co znalazłem w necie na temat trenażerów:
Głośność - trzeba wziąć pod uwagę to że z jednej strony masz głośność samego urządzenia(trenażera), głośność roweru i jego napędu no i głośność jak połączysz jedno z drugim.
Jesli mówimy o
Zapomniałem jeszcze napisać że jeśli masz trenażer magnetyczny/hydrauliczny i dodasz do niego "SMART" to cena wzrasta o 300/400 PLN i możesz podpiąć telefon z aplikacją
I jakbyś wcześniej nie doczytał w wątku to w chwili obecnej trenażer da radę kupić tyklo przez Amazona albo "BikeINN" co jest tak