Wpis z mikrobloga

@twinzpl: Nie jest jakoś nie wiadomo jak zdewastowany. Jak z nieuszkodzonego ale brudnego auta zdejmiemy zderzak, maskę, lampy i błotniki oraz pokrywę silnika a sam silnik #!$%@?, to wygląda podobnie.

Aczkolwiek boli, że trzeba tak kłamać. Z drugiej strony boli chciwość, bo auto powinno być tańsze.
@twinzpl: obie podłużnice proste, osprzęt silnika nietknięty zatem pas przedni ledwo oberwał. Założę się, że strzał poszedł na wysokości reflektorów i maski czyli np. w tył ciężarówki itp. Gorsze trupy robią się z "kolizji", gdzie samochód dostaje strzała w bok a nie w środek. W takim wypadku masz z zewnątrz rozwaloną lampę, zderzak, trochę pokrzywioną maskę i błotnik a pod maską podłużnica w harmonijkę albo przekoszoną.
@twinzpl: Ja się jakoś bardzo nie znam ale koła wyglądają na proste wiec nie było to uderzenie od boku, podłużnice (chyba) wyglądają na proste wiec jeśli było uderzenie od przodu to raczej delikatne, szyby nie stłuczone jak dla mnie niczym się nie różni od pozostałych aut po stłuczce
Ja się jakoś bardzo nie znam ale koła wyglądają na proste wiec nie było to uderzenie od boku, podłużnice (chyba) wyglądają na proste wiec jeśli było uderzenie od przodu to raczej delikatne, szyby nie stłuczone jak dla mnie niczym się nie różni od pozostałych aut po stłuczce

@Dumdeedum: nie widać za dobrze, ale jak poszła za taką cenę to raczej tam coś musiało być większego robione.