Aktywne Wpisy

powodzenia +382
kolega Szwed wysłał dla mnie takie zdjęcie
w Chorzowie otworzyli Bajs Burger
Bajs po szwedzku znaczy g---o
na reddicie Szwedzi mają trochę radochę
w Chorzowie otworzyli Bajs Burger
Bajs po szwedzku znaczy g---o
na reddicie Szwedzi mają trochę radochę

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
lubaxd +9
#nieruchomosci #pytanie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie

źródło: image;s=1280x1024;q=80
Pobierz
Z góry przepraszam za tagi ale wiem że głównie tutaj znajdą się ludzie dbający o istotne życiowe sprawy.
Przy okazji zapraszam do dyskusji!
#inwestowanie #inwestycje #nieruchomosci #gielda #polska
Młynek do kawy
Dzbanek z filtrem do wody
- młynek do kawy
- Aeropress
- dzbanek z filtrem
- Sodastream
- Swisstool spirit - jak kupowałem, teraz kosztuje więcej
- klawiatura K350 Logitech
@reveil: jak masz poniżej 190cm wzrostu :P
to nie usługa, ale zwierzak jest towarzyszem ktory ma niebagatelny wplyw na nasze zycie :)
- wielka paka stoperów 3M poupychanych potem gdzie się da (walizki, torby podróżne, samochód, plecaki)
- pilot i odbiornik podczerwieni do PC (sterowanie filmami odtwarzanymi z komputera na TV z kanapy)
- mini deska przeznaczona do prasowania rękawów w koszulach
- wiatrak używany podczas jazdy na trenażerze
- antifog w sprayu do
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym:
- ergonomiczna poducha Mjolkklocka z Ikea
- dzbanek i filtr do wody dafi - do parzenia kawy w zaparzaczu cisnieniowym must have
@Zordon_: Znam ten sposób, ale dla mnie on jest po prostu obrzydliwy ;)