@vosmor: mój szef z USA szukał partnerki na tinderze i po przyjeździe do Polski mówił, że jego zdaniem tutejsze dziewczyny to mniejsze księżniczki niż w Stanach. Sam nie jestem fanem generalizacji a to jednostkowy przypadek, ale na pewno takie wrażenia nie są ograniczone do Polski
bo p0lka widzaca egzotyka albo hamerykanca zmienia podejscie i nagle zaczyna pajacowac
@PeterFile: polacam nauczyć się mówinia po angielsku tak żeby nie brzmieć jak polak i wytrenować pohamowanie rzucania #!$%@? po pijaku - może w pannach w klubie przebierać jak w cebuli na targu xD
@Wap30: dziwne. Jak byłem w USA to laski same zaczynały rozmowy. Przeciwieństwo p0lek. Dodam, że daleko mi do chada. Wydaje mi się, że amerykańskie białe kobiety są po prostu milsze niż p0lki.
@Leniek @newskamil11 : rel! Też tak robiłem za swoich klubowych czasów i działało aż idiotycznie dobrze. Myślałem, że to tylko taki głupi stereotyp - nic bardziej mylnego
@vhxw: zazdro! ja po linii najmniejszego oporu Jankesa, bo to najprostsze. Australijski czy brytyjski akcent nic z tego, sam słyszałem, że brzmię jak pajac xD
@kridje @Leniek @vhxw to będę miał zachętę do dopracowania swojego angielskiego. Polecacie jakieś sposoby trenowania akcentu, uczyliście się tego jakoś specjalnie czy cos? ( ͡°͜ʖ͡°)
Mam na telefonie album w którym kolekcjonuje sobie pod pewnego czas wszystkie żaby pepe jakie znajdę, zostaw plusa i podam nr w komentarzu a pokaże Ci jaką żaba dzisiaj jesteś #gownowpis #memy
#tinder #badoo #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
@vosmor: mój szef z USA szukał partnerki na tinderze i po przyjeździe do Polski mówił, że jego zdaniem tutejsze dziewczyny to mniejsze księżniczki niż w Stanach. Sam nie jestem fanem generalizacji a to jednostkowy przypadek, ale na pewno takie wrażenia nie są ograniczone do Polski
@vosmor: Serio się nie spodziewałeś, że w każdym kraju można trafić na rąbnięte kobiety?
@PeterFile: polacam nauczyć się mówinia po angielsku tak żeby nie brzmieć jak polak i wytrenować pohamowanie rzucania #!$%@? po pijaku - może w pannach w klubie przebierać jak w cebuli na targu xD
Komentarz usunięty przez autora