Aktywne Wpisy

Świeży wpis Szarpankiego. O ile lubię jego twórczość to pomijając swoje prywatne sympatie i antypatie ciężko nie przyznać, że raczej nie trzyma to się kupy ¯_(ツ)_/¯
#szarpankizzyciem #szarpanki #polskiyoutube #imigranci #uchodzcy
#szarpankizzyciem #szarpanki #polskiyoutube #imigranci #uchodzcy
źródło: temp_file6943195812857080347
Pobierz
#pomoc #lightroom #fotografia #informatyka #programowanie #komputery
Mirki pomocy bo już mnie #!$%@? strzela.Moja małżonka jest fotografem i wszystkie zdjęcia obrabia/przetrzymuje na wspólnym komputerze, sytuacja wygląda tak że zdjęcia przetrzymuje na dysku D czyli spoko ale ciągle zapełnia się dysk C jakimś gównem.Co włączy lightroom lub Photoshopa to z 10 g wolnego na dysku robi się 5 i tak w kółko.
Mirki pomocy bo już mnie #!$%@? strzela.Moja małżonka jest fotografem i wszystkie zdjęcia obrabia/przetrzymuje na wspólnym komputerze, sytuacja wygląda tak że zdjęcia przetrzymuje na dysku D czyli spoko ale ciągle zapełnia się dysk C jakimś gównem.Co włączy lightroom lub Photoshopa to z 10 g wolnego na dysku robi się 5 i tak w kółko.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Przecież to komedia co się #!$%@? na drodze podczas tego subquestu. Najlepiej pokazuje kompletna debilność AI, gdy nie są na szynach w oskryptowanej misji tylko muszą próbować jeździć sami.
#cyberpunk2077
W GTA V wyścigi były dużo lepiej zrobione, za to denerwowały lampy uliczne. A no właśnie, w Cyberpunku wyścigi są na ulicach, gdzie są płaskie jak stół z zakrętami pod kątem prostym. Grałem póki co w jeden wyścig.
Nie.
Wiadomo, że dumni są z bijatyk ( ͡° ͜ʖ ͡°)