Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Positano1: ciekawy zbieg okoliczności bo właśnie pisałem o tym panelu w PnŚ dzisiaj i oczywiście to co mówisz jest prawdą ale program został zmanipulowany przez prowadzonych przez pominięcie informacji że "Klaudiusz" był wulgarny wobec tych dziewczyn a one i tak chciały się z nim umówić. To całkowicie zmieniło by percepcję całej akcji.
  • Odpowiedz
@malakai079324: tak dobrze to pamiętam, bo oglądałem i masz rację nie wspomnieli wtedy o tym że Klaudiusz był wulgarny. Chodzi mi też o to że po tym jak telewizja do niego napisała to osrał majty pewnie fest XD na tyle że teraz się nie odzywa wcale.
  • Odpowiedz
  • 2
I się później człowiek dziwi, że patologia jest w top tagów na mikro jak tu takie uwielbienie jednego z nich :)
  • Odpowiedz
  • 1
@Positano1: no właśnie, nie jestem tylko pewny na ile to prawda że się z nim kontaktowali. Sama akcja ma drugie urodziny, a Janusz_pol znikał z wykopu rok temu. Wydaje mi się że nie ma korelacji.
  • Odpowiedz
nie ogarniam czemu niektórzy myślą, że to troll, naprawdę myślą że takich ludzi, tak mieszkających i tak się zachowujących nie ma? xD

@NDSS: Są tacy ludzie, ale akurat Janusz przyznał się, że trollował.
  • Odpowiedz