Aktywne Wpisy

elo_kebab +14
Najbardziej mnie w-----a, że ten zawód IT programowanie nie jest kontrolowane w żaden sposób
Przez co dzisiaj wielu programistów seniorów to jacyś kasjerzy ew psycholodzy, ludzie po europeistyce. I takie osoby blokują stołki dla ludzi po inż mgr AGH literki bo mamy kryzys w branży i po 100-200 CV na jednego seniora, a midów i juniorów szkoda gadać, raz że nikt nie rekrutuje dwa że AI już się sprawdza na tyle, że w
Przez co dzisiaj wielu programistów seniorów to jacyś kasjerzy ew psycholodzy, ludzie po europeistyce. I takie osoby blokują stołki dla ludzi po inż mgr AGH literki bo mamy kryzys w branży i po 100-200 CV na jednego seniora, a midów i juniorów szkoda gadać, raz że nikt nie rekrutuje dwa że AI już się sprawdza na tyle, że w
źródło: praca IT
Pobierz

Od czasu do czasu w trayu pojawia się ikona mikrofonu, wybadałem że jest to moduł Cisco Proximity. Interesuje mnie co taki moduł robi w losowych momentach - w ustawieniach systemu widać status "currently in use" w trakcie pojawienia się ikony w trayu. Nadmienię że chodzi mi stricte o sytuację gdy na laptopie nie używam żadnego oprogramowania w tym czasie i nie prowadzę rozmowy /wideokonferencji przez webexa.
#helpdesk #cisco #windows #pracbaza
źródło: comment_1611143288uifg5gsE1cPuII7EVpx9da.jpg
Pobierz