Wpis z mikrobloga

mirasy, macie do polecenia jakiś #internet #internetmobilny w wersji cebulowej, tak żebym mogła te parę godzin wieczorem oglądać netfliksa i chillować? kilka lat temu miałam #redbullmobile na kartę bez limitów za jakieś grosze, ale rozumiem, że takie eldorado się skończyło? właśnie wczoraj miałam podłączyć #upc w wynajmowanym mieszkaniu, ale okazało się, że skrzynka jest w piwnicy, piwnica jest zamknięta, a ja jako najemca nie mam nawet klucza do tych lochów, więc zapraszamy jak już znajdziesz ten klucz, było miło ʕʔ
w ogóle nie widzę korzystnych ofert, wszystko pod umowy, min. 50 zł za 20 GB miesięcznie itp. czy jest szansa na coś poniżej tej ceny z większym pakietem? aha, #warszawa
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@noorey: w orange flex obczaj sobie videopass social pass i music pass, mozesz wybrac maly transfer typu 15 gb, ale nie licza ci transferu na streaming (yt netflix hbo etc), spotify i inne takie takie fb instagram facebook tez poza pakietem
  • Odpowiedz
@noorey: fajną opcją jest nasz Plush Internet - 30 zł/mies w tym 40 GB na początek. Ale potem Ci się to zwiększa

W jednym i drugim przypadku liczba GB zwiększa się wraz ze stażem:
po 6 miesiącach będziesz miała 60 GB
po 12 miesiącach - 80
  • Odpowiedz