Aktywne Wpisy
jacas +21
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
le1t00 +156
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Straszną krzywdę wyrządził korwinizm współczesnej gimbazie/licbazie. Na szczęście większość osób wyrasta z tych bredni gdy zacznie swoją karierę zawodową.
https://www.wykop.pl/link/5906113/biedny-placi-wiecej-podatkow-danin-odwrocona-redystrybucja-w-polsce/
#neuropa #bekazprawakow #4konserwy #razem #libertarianizm #bekazkonfederacji #bekazkorwina
Prawda jest taka że ludzie na umowie o prace sa złodziejsko wysoko opodatkowani i trzeba jak najszybciej ten problem rozwiazać, bo jest to zaciagniety reczny hamulec na naszej gospodarce, który sprawie że stajemy się montownia dla zachodnich fabryk. I mówie to jako przedsiebiorca milioner. Nie moze być tak,
@szpongiel: w punkt
jak ktoś chce opodatkować bogatych to jest tylko jedna droga - podatek od dywidend, dochodów kapitałowych w tym z wynajmu nieruchomości oraz dziedziczenia.
Jakiekolwiek inne podatki osób bogatych nie dotyczą (no, może VAT ale ludzie bogaci wcale nie konsumują jakoś szokująco więcej
@Lonesome_road: To lewica chce się tym zająć (oprócz wojska), a nie twoje z-----e centrum
@Clefairy: Kto to jest biedny, a kto to bogaty?
Powiedz mi czy dyrektor zarabiający 12k na rękę na UoP płaci procentowo większe podatki czy kasjerka w biedrze pracujaca na UoP zarabiająca 2 na
@Clefairy: Piszesz o opodatkowaniu milionerów, a na zabiegu podwyższenia kwoty wolnej straciliby również tacy ludzie jak ja, czyli z grupy ludzi, których stać na zapewnienie sobie podstawowych warunków do życia ale nie milionerów. Mogę tutaj zacytować zwolenników Razem "Chcesz być częścią społeczeństwa, to się do niego dokładaj. Jeśli ci nie pasuje
@malani: tylko że taki dyrektor nie jest bogaty, to w najlepszym wypadku klasa średnia
Na tym polega problem lewicy, wmawiają ludziom że klasa średnia to ludzie "bogaci". Nie, ludzie bogaci to ci co dysponują - często odziedziczonym - majątkiem i np. z samych dywidend wykręcają więcej niż średnią krajową. Więc powiedzmy IMHO "bogactwo" zaczyna się w okolicach 2 mln zł płynnego majątku
2. Bogaci placa wieksze podatki w liczbie bezwzglednej - ty placisz 500 zl miesiecznie a ktos zamozny 10 000 (za dokladnie te same uslugi swiadczone przez panstwo).
Bogaci zawsze sa j----i, bo plebs nie lubi tego, ze komus sie w zyciu udało.
XD co za dzbany...
Tego typu urzedy sa po to, zeby zony partyjniakow mialy ciepla posadke i nic nie robiły.
@Clefairy: co ty p--------z xD zawsze sie konczy tak ze bogaty albo zrobi optymalizacje albo w-----e z tego smutnego jak p---a kraju na Malte i potem juz trzeba tych biednych ścigac bo sami biedni zostają