Aktywne Wpisy
jacas +21
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
le1t00 +156
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Straszną krzywdę wyrządził korwinizm współczesnej gimbazie/licbazie. Na szczęście większość osób wyrasta z tych bredni gdy zacznie swoją karierę zawodową.
https://www.wykop.pl/link/5906113/biedny-placi-wiecej-podatkow-danin-odwrocona-redystrybucja-w-polsce/
#neuropa #bekazprawakow #4konserwy #razem #libertarianizm #bekazkonfederacji #bekazkorwina
@m0rgi: i znowu.
Po pierwsze nie "4 razy większa" tylko trochę ponad 3" większą, średnia krajowa to 3800
Więc tak, bez problemu mogę określić to, że nie dobijasz nawet do tego progu 12k miesięcznie nie mówiąc już o milionach.
Co do wykorzystania 2mln to jest pełno możliwości od flipów na ziemii czy nieruchomościach po inwestycje w biznes, najlepiej ten na którym się znasz.
Jeśli miałbyś kiedykolwiek
@m0rgi: normalnie geniusz, oceniać przez Internet cudze zarobki.
W sumie to nudzisz mnie, próbuje ci trochę objaśnić świata którego nie rozumiesz to zamiast słuchać i się może czegoś nauczyć to jesteś przekonany o swojej racji i jeszcze bawisz się w jasnowidzenie.
Nie masz czego uczyć na tej emigracji przeliczając swoje Euro z jakiejś fabryki na PLN.
Nie muszę jasnowidzic by widzieć mędrca bez kasy co niby wie co robić z bogactwem którego nigdy nie zobaczy.
@Clefairy: Może się wiązać z obcięciem socjalu, albo 13-tej, 14-tej emerytury, to tutaj są realne oszczędności, a nie w zarobkach najbogatszych którzy i tak g---o płacą- przykład Kulczyk który całe życie płacił podatki na Cyprze xD
No chyba, że bogacze to taksówkarz zarabiający 8k na