Aktywne Wpisy
mmmod +20
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +176
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
-sedan/kombi
-benzyna + lpg (~150km dziennie robię)
-min 150KM
-kosiarki 1.0 odpadają
-min 2010r
-nie lubię audi, skody, seata ogólnie vw blee
-musi mieć możliwość montażu webasto i bagażnika dachowego (narty)
#samochody #cokupic #carboners #niewiemco
@TheAwaken2: pyta o auto do 45k, nie 15k
@Sengir: E60 brzydkie
@kipowrot: zerknę na accorda
@Atreyu: ale z gazem nie bardzo jest duży wybór
A coś z mercedesów?
@TakiTaki: Nie chce vana/suva
@Fulleks: Miałem okazję jeździć laguną 3 GT w dieslu i d--y nie urwało silnikiem, wyglądem ani wyposażeniem.
@smoqpl8: moja uwaga, jak bardzo nie lubię klekotów - to tu szukaj diesla, kwestia zasięgów
Miałem parę aut z gazem. Po mieście super sprawa - z jednym wyjątkiem. Bulte w kole, w bagażniku, mniejsze, większe - wchodziło 40-55l gazu. Spalanie w mocniejszym aucie trochę większe niż benzyny, dajmy te 10l/100km, dziennie robisz 150, matematykę pozostawiam
@MercedesBenizPolska: Właśnie oglądam na YT testy accorda :)