Wpis z mikrobloga

Panowie, ja wam zadam take jedno pytanie... Czy wy eee wiecie, kto dziś oddał dobry skok w Zako... Zakopanem? Andrzej... Stękała, brawo Romku. A wiecie kto jeszcze awansował do drugiej eee serii? Alex Insam z Italii. Ja wam muszę powiedzieć, że jak byłem na eee wczasach we Piemoncie to widziałem kilka jego treningów i od razu wiedziałem, że stać go na takie eee... skoki? Co takiego Mateusz? Ale jak, że był kontuzjowany? Panowie, a czy ja powiedziałem kiedy tam byłem? No nie panowie, tak to my eee nie będziemy rozmawiać.
#skoki
a.....1 - Panowie, ja wam zadam take jedno pytanie... Czy wy eee wiecie, kto dziś odd...

źródło: comment_1610897813O7v7C4Bt0FreRjd2Qb7Qzb.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@japaapa:

Tomeczku, Tomeczku... Pozwól proszę, że tu się wtrącę. Wczoraj grałem sparing w squasha z Quebo, a jak potem wracaliśmy joggingiem do domów, to rozmawialiśmy na temat poziomu francuskich skoków. To trochę przykre, że od czasu Węsę Deską-Sawła w elicie skoków nie ma przedstawicieli kraju znad Sekwany. W tym sezonie są tylko Mathi Kątamę i Walentę Fuber. Ale umówmy się, że to trzeciorzędni skoczkowie. Szkoda, bo wyższy poziom skoków
a.....1 - @japaapa: 

Tomeczku, Tomeczku... Pozwól proszę, że tu się wtrącę. Wczora...

źródło: comment_1610898955KrJTiavvqXIe79Pl3NU4E0.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@aut91: Ale Smoku, spójrzmy na taką Austrię Andreasa Widhölzla. Przecież tam nie ma kadry B. Przypomnijmy sobie nie tak dawne mistrzostwa w lotach. Wypada kluczowy zawodnik ze składu podstawowego wskakuje za niego młody Kahofer, i co? I klapa. Wypadają z walki o medale. Skoczkowie żyją z prędkości a tej zdecydowanie brakuje Austryjakom.
japaapa - @aut91: Ale Smoku, spójrzmy na taką Austrię Andreasa Widhölzla. Przecież ta...

źródło: comment_1610900353DEsXbLkNEP9TzrMbUYTnxE.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz