@Arcziii: Mąka caputo cuoco, dojrzewanie ciasta przynajmniej 24h, wypiek w zwykłym piekarniku na kamieniu jak najbliżej rozgrzanej grzałki. Wszystkie niezbędne info na grupie: klub miłośników pizzy na fb
@Arcziii od siebie dodam, że 90% sukcesu to dobra mąka i dobrze wyrobione ciasto. Tu masz moją pizze mimo #!$%@? piekarnika i braku grzałki ciasto, chociaż nie przypalone porządnie, to i tak ładnie wyrosło. Znajdź na kanale vincenzo's plate filmik jak zrobić ciasto na pizzę neapolitanską i zrób dokładnie jak tam mówią. Kamień cudów ci nie zdziała, jak ci nie wyrastają brzegi normalnie na blasze to na kamieniu też nie wyrosną.
#fisiowkuchni #pizza #sniadaniedooceny #pizzanasniadanie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Kamień cudów ci nie zdziała, jak ci nie wyrastają brzegi normalnie na blasze to na kamieniu też nie wyrosną.