Czy ja dobrze usłyszałem?! GDYBY ZABÓJCA PAWŁA ADAMOWICZA OGLĄDAŁ PROGRAMY INFORMACYJNE NA KANAŁACH TELEWIZJI POLSKIEJ NIE DOSZŁOBY DO ZABÓJSTWA?! Niech mnie ktoś p--------e w łeb, bo tak obrzydliwego FIKOŁKA jeszcze nie słyszałem.
@Pepe_Roni: Niestety sytuacja jest na tyle absurdalna, ze stając się coraz gorsi, stają się coraz lepsi. Oglądam to, jak i inny program informacyjny wiadomego wydawnictwa, bo lubię uśmiechnąć się nie raz pod nosem z tej polsko-polskiej wojenki. Ale takie coś jest po prostu obrzydliwe.
@Man0lo: Budowanie tak zakłamanej narracji pasożytując na śmierci człowieka jest ze wszech miar obrzydliwe. Dla mnie to już waga najcięższa i, choć jestem pewien, ze to nastąpi, ciężko będzie to przebić.
@Boris_Spasski: nie mam pojęcia jak ludzie odpowiedzialni za to co się w TVP o--------a(mówię o każdym, od kurskiego przez przygotowujacych materialy, po prowadzących) mogą sobie w lustrze i ludziom na ulicy spojrzeć w twarz. Rozumiem kasa kasą, trzeba za coś żyć, ale są pewne granice... A te granice TVP przekracza z dnia na dzień coraz bardziej.
GDYBY ZABÓJCA PAWŁA ADAMOWICZA OGLĄDAŁ PROGRAMY INFORMACYJNE NA KANAŁACH TELEWIZJI POLSKIEJ NIE DOSZŁOBY DO ZABÓJSTWA?!
Niech mnie ktoś p--------e w łeb, bo tak obrzydliwego FIKOŁKA jeszcze nie słyszałem.
#4konserwy #bekazprawakow #bekazpisu #bekazpodludzi #tvpis #tvpiscodzienny
Ale takie coś jest po prostu obrzydliwe.
Obrzydliwe? Populistyczne? Kretynskie? No tak. A czego sie po PiSiorach spodziewales?