Wpis z mikrobloga

@pyczasty: a ch wie, policja go odciela, poszedl na przesluchanie i troche go uspokoili XD
stary a glupi, tyle lat zyje i nie wie ze WSZSCY ukraincy nie odpowiadaja za to ze ktorys pracuje na uberze XD
f.....a - @pyczasty: a ch wie, policja go odciela, poszedl na przesluchanie i troche ...
  • Odpowiedz
@pyczasty: moze ukradl betoniarke XD i knur zglosil

a co za roznica, chcial sie zadawac z menelami i sie nakrecac bo jakis glupek mu na czacie glupoty pisal to sie nakrecal xD tylko robil z siebie debila XD
  • Odpowiedz
@farara: Mnie najbardziej się podoba jak... WRÓĆ! Dla mnie najbardziej się podoba jak nas Pawełek poucza, żebyśmy uważali co mówimy na filmach, bo to zostawia ślad:) HEHE, zapamiętam tamten pijacki lajt Barneja na zawsze. A i ten jak spadł z krzesełka też fajny:)
  • Odpowiedz
@PoteznyLodzianin: a daj pan spokoj, na badania psychiatryczne wyslac xD chyba kazdy rozsadny czlowiek tak ma ze przy ludziach nigdy przenigdy nie powie co naprawde mysli. ja mowie co mysle ale nigdy nie powiedzialem np ze ukry polakom zabieraja prace itp bzdety, to nie wina ukrow tylko braku rozsadnych zasilkow dla takich starych dziadow.
daj pan spokoj, nie bede ci roztlumaczal co sam wiesz, nie podoba sie to wyjechac, nie
  • Odpowiedz