Aktywne Wpisy

Tarciuch +11
Słuchajcie, czy ja zwariowałem, czy ktoś mnie śledzi i robi się już przerażająco?
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
BlackpillMonster +88

A tu sie okazalo, ze oszukiwali! A ja myslalem, ze nie mam co z nimi rywalizowac... i odpuscilem gre.
Tyle, ze ja nie oszukiwalem, a gralem caly czas na EU serwerach, praktycznie caly czas z diamentami.
#warzone #izak
źródło: comment_1610542613d8Zv5y8S9008WLG27AwcAu.jpg
PobierzAle ta afera po mnie spływa.
Wiesz że św. Mikołaj nie istnieje? Odpuściłeś, bo chciałeś być najlepszy? słabo. Wydawało mi się, że w to gra się dla przyjemności ... ale co ja tam wiem ;)
@kuncfot: ja gram dla rywalizacji. Dla przyjemności mam singla.
@GastroAndrzej: to spoko, jak dla mnie jesteś mega, bo te statystyki dla mnie wyglądają nierealnie ;)
@kuncfot: A nie ma za co ( ͡° ͜ʖ ͡°) A tak poważnie, bo widzę, że kolega ma dystans.Inaczej się patrzy na casuala, który pyka od przypadku do przypadku i coś tam kombinuje, żeby sobie poprawić fun z gry, a inaczej na kogoś, kto żyje z gamingu. Nie chce mi się rozpisywać i wszystkiego tłumaczyć, ale
@GastroAndrzej: Oooo i to mi się podoba... Mam tak samo i podpisuję się pod tym.
Dla przyjemności to sobie gram w Wiedźmina 3 albo BeamNG.drive.
Multi to ma byc kompetitif !!!