Wpis z mikrobloga

#webdev #grafikakomputerowa #januszebiznesu #najman #famemma
Ja się czasami boje wziąć hajs za wykonaną stronę, bo klient nie będzie zadowolony, bo mi się wydaje brzydka.

A jakiś grafik robi takie dzieło dla gali, której koszt zorganizowania pewnie jest w setkach tysięcy.

Tak mam świadomość, że pojęcie estetyki i piękna jest względne no ale, baner wygląda jak by miał promować jakiś serwer w CS 1.6
kodecss - #webdev #grafikakomputerowa #januszebiznesu #najman #famemma
Ja się czasam...

źródło: comment_16105326028M76ZcjetcbFNEwxd0NCuO.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
@kodecss: niestety właśnie przez takich ludzi jak ty(jestem taki sam , kupię za 100 zl sprzedam za 50 bo mi glupio ), wałarze maja eldorado w Polsce . To sie nigdy nie skonczy , poniewaz ,, elity " ,politycy i reszta maja taka mentalnosc , a oni rzadza i sa przykladem , daja przyzwolenie na takie podejscie . Jedyna droga jest rewolucja , niestety czesc społeczeństwa jest przekupowana od lat .
  • Odpowiedz
Sorry , skladnia zdania wola o pomste do nieba. W skrocie jestesmy frajerami do je**, :-) , my sie zastanawiamy a ktos obok bez skrupolow zarabia kase za go* warta robote.
  • Odpowiedz
@Eftef: aaaa - to ja właśnie taki jestem. Chociaż z drugiej strony jak przeglądam grupy na fejsie, to mnie krew zalewa.

1. Hej potrzebuje loga dla mojej kwiaciarni budżet to 500 zł!
- Coooo ?! za 500 zl to będziesz miała gówno a nie logo, za 500 zl to ja laptopa nie otwieram, a księga znaków (tak kwiaciarnia w #!$%@? musi mieć logo za 5 tysięcy)

2. Hej potrzebuje stronki informacyjnej
  • Odpowiedz
@kodecss: rozumiem to , dlatego od paru lat zyje jak na zesłaniu w Bieszczadach . Jest to trochę smutne ale ludzie wykorzystuja innych ludzi gdy widza w nich d9broc , a szanuja tych ktorzy maja ich w dupie . Pracowalem dobrych pare lat w HR , i niestety na tysiace osob zaledwie pare bylo ok . Roznice miedzy dobra fachowa praca a fuszerka odrozni tylko ten ktory sie na tym zna
  • Odpowiedz