@Masterav: typowy scam, zainstalujesz apke przejma kontrole nad telefonem i wyczyszcza konto, chyba ze sobie ot smieszkujesz i dobrze wiesz o co chodzi.
@Masterav po przejsciu w ten link będziesz miał do pobrania złośliwa aplikacje przez którą możesz stracić pieniądze z konta bankowego. Żeby to zablokować możesz zgłosić to tutaj: https://zglosincydent.pl
@Donald-Trump No właśnie jak skończony debil w amoku kliknelam w link, ale nie mam pojęcia czy to pobrałam. I dlatego chcę wiedzieć jak sprawdzić czy to dziadostwo jest na telefonie. Po przeskanowaniu programami antywirusowymi nic nie wyszło, ale nie wiem na ile to jest wiarygodne.
@Kezsuzs po kliknięciu w link musiałabyś jeszcze pobrać i ręcznie zainstalować tę aplikację i ja uruchomić. Jeśli tylko weszłaś na stronę to nic nie powinno się stać.
Chyba ktoś wkradł się do inpostu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie zamawiałem zadnej paczki. W aplikacji którą juz posiadam, tez jej nie ma
źródło: comment_1610466544kMAb43D7dyrepU5JVNBUnG.jpg
PobierzNo właśnie jak skończony debil w amoku kliknelam w link, ale nie mam pojęcia czy to pobrałam. I dlatego chcę wiedzieć jak sprawdzić czy to dziadostwo jest na telefonie. Po przeskanowaniu programami antywirusowymi nic nie wyszło, ale nie wiem na ile to jest wiarygodne.