Aktywne Wpisy
PiccoloColo +295
Baba zrobiła jagodzianki z kremową chmurką - wykopek chce ją ukamienować xD
Wykopek zwalił se pod pierzyną - PODZIWIAJCIE MNIE!
Ja to już nie wiem, co tym sfrustrowanym chłopakom może pomóc. xD Jednocześnie się nie dziwię, że kobiety są wybredne skoro na rynku knura roi się od studentów redpilaków z jutuba - posucha.
Przecież
Wykopek zwalił se pod pierzyną - PODZIWIAJCIE MNIE!
Ja to już nie wiem, co tym sfrustrowanym chłopakom może pomóc. xD Jednocześnie się nie dziwię, że kobiety są wybredne skoro na rynku knura roi się od studentów redpilaków z jutuba - posucha.
Przecież
SkrytyKomentator +48
Stwierdził on, że powrót dzieci w klasach 1-3 jest nie możliwy i nie wykonalny tak jak chce tego rząd (chodzi o to, żeby jedna nauczycielka uczyła tylko jedną grupę) powód:
"A kto te dzieci będzie uczył języka angielskiego".
W 2021 roku nauczyciel pracujący w szkole z dziecmi (przypominam mówimy o klasie 1-3) nie potrafi przekazać wiedzy z języka angielskiego... Naprawdę?
Przecież takie osoby reprezentujące taką wiedzę po studiach powinny być natychmiast wywalone.
Nie dziwię się totalnie w takim razie skąd wynikają takie zarobki nauczycieli.
#polska #edukacja #szkola #angielski
@Caracas: Podaj przepis nakazujący znajomość angielskiego, a nie francuskiego, niemieckiego, hiszpańskiego, włoskiego, portugalskiego…
@Pethaf: Bredzisz. I w aspekcie nauki w szkołach (a to postulował Caracas), ani w przypadku ogólnym.
Ale śmiało - podaj przepis nakazujący biegłą znajomość trzech języków.
@Caracas: powiem więcej, taki nauczyciel nie musi nawet znać angielskiego, szok że nauczyciel nie uczący angielskiego nie musi go znać?
@ConanLibrarian:
Niestety nie ma takich wymagań, a już od dawna powinna być wymagana taka wiedza od nauczycieli 1-3.
@Caracas: Tak, żeby nie bredziła, jak te baby z filmu, który zamieściłem.
Nie oglądałeś, czy nie zrozumiałeś?
@coma24: Czyli nie wolno znać francuskiego, łaciny i włoskiego?
Podaj ten przepis, że musi to być angielski. I że inne są zakazane.
Albo że muszą być obowiązkowe trzy języki.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora