Wpis z mikrobloga

Ho ho widzę, że nie tylko ja zauważyłem słomiany zapał "szefa". Czy to z minikoparką, czy to z quadem. W którymś z odcinków Łukasz mówi do Kawy i Wiktora, że zaczyna pisać listę osób z którymi w danym dniu miał kontakt - w kontekście rozprzestrzeniania się kovida. Wtedy sobie pomyślałem, że takiego wała jak tą listę kiedykolwiek pokaże.
  • Odpowiedz
@kowal02: @Dawid22: @PlatinumSilver: Też zwróciłem na to uwagę, ale kilka wpisów przed "pępkowym" jest jeszcze ciekawsze info - że quada na OLX-ie o--------ł :) Czyli porządki w garażu - co by tłumaczyło tą przerwę w nagrywaniu :)
I słowo do Pana Zdzisława z kanału "Działka i ja" (bo coś mi się zdaje, że czyta wykop): Zrobił Pan dobrą robotę wstawiając ten materiał, widać to po komentarzach
berman - @kowal02: @Dawid22: @PlatinumSilver: Też zwróciłem na to uwagę, ale kilka wp...

źródło: comment_1610398045NaOncK3yBYxoXUBRvrLPcl.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@berman: zgodnie z oczekiwaniami ( ͡° ͜ʖ ͡°) to teraz pytanie co się następne zepsuje i co będzie naprawiał? Mecalac? Mercedes? Mam wrażenie że nawet z rowerem mógłby mieć problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kowal02: Albo nic nie powie, albo jednym zdaniem "Sprzedałem Polarisa bo [randomowe tłumaczenie]" :) Albo w odpowiedzi na jakiś komentarz napomknie. On ma zasadę, żeby jak najciszej nad niewygodnymi tematami ;)
  • Odpowiedz
Żenada......napisałem już o tym jakiś czas temu, że quada też sprzeda bo coś tam coś tam. To coś tam coś tam własnie się wydarzyło, żenada. Kpina z ludzi
  • Odpowiedz
@berman: > Dlaczego sprzedaje? Bo jeszcze żyję po urwaniu przedniego lewego Koła przy 80km/h...
Z czasem, a raczej jego permanentnym brakiem odpuściłem remont i zrozumiałem, że miałem fuksa, że żyje.
  • Odpowiedz
To było do przewidzenia, że go sprzeda.
Jak babkę i minikoparke.
Rozebrać nie problem, złożyć bywa czasami gorzej. A Mitomana to przerosło.
Zresztą jak kilka innych rzeczy.
W Dębnie też ma niby być teriva bo strop żelbetonowy za trudny dla Ukaszka.
  • Odpowiedz
@Varumax: Możliwe pewnie jest, ale świadczy tylko o głupocie. Jechać po zmroku quadem po nieużytkach bez dobrego oświetlenia 80km/h. Co mogło pójść nie tak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz