Wpis z mikrobloga

@kuncfot: @latarnikpolityczny: a ostatnio się zastanawiałem jak ot jest że oni mają takie lobby xD Przebiega obok dwóch typów a tamci nawet go nie widzą tylko zajmują się skrzynką, zresztą sbm też pokazuje 0.8. Tragedia że "tacy super streamerzy" lecą w takie rzeczy
  • Odpowiedz
@ToJanusz: @kuncfot : Imo its not the point.

Jakby powiedział: kochani taki jest exploit sbmm, musze tak oszukiwać sbmm, żeby mieć łatwiej, bo konkurencja mnie do tego zmusza, bo wszyscy istotni w branży to wykorzystują, a ja z tego żyję, potrzebuję fragów, rekordów, zasięgów, bo taka robota, ale wiem ze to nędza. Ale nie. Powie chłopina, że to jest normalnie w porządeczku, bo wszyscy tak robią, to nie jest
  • Odpowiedz
@JohnnyAK11: No jacha, o ile routery usługodawcy VPN pozwolą Ci mieć spoko Mbps i ping Polska-Egipt-SRV . Izak mówi , że Express VPN Egipt działa spoczko. Na Seed VPN mam 40Mbps i 60ms na Izreal. Na szczeście za cienki jestem, żeby mi to zrobiło różnicę ()
  • Odpowiedz
@mrczaja: no tak średnio bym powiedział. Jedyny kraj na którym chciało znaleźć lobby to Macedonia, ale poziom był taki sam. W innych krajach szukało tego lobby, szukało i tak bez końca.

Z drugiej strony tego samego dnia wygrałem 3 razy i lobby było nawet fajne, ale to raczej przypadek.
  • Odpowiedz