Aktywne Wpisy
OVHcloud +81
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +422
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
#ksiazki #kiciochpyta #pytanie
poniżej moja subiektywna opinia
1. spoko jako uzupełnienie papierowej biblioteczki
2. ważny jest aspekt techniczny - podświetlenie, jakość wykonania abyś nie irytował się używając czytnika
3. nie nadaje się do czytania książek “naukowych” - popularno-naukowych, psychologii, poradników itd. Bo ja intensywnie korzystam z: notowania w takich książkach i z bibilografii. Czytniki utrudniają te zadania
4. idealne kombo to czytnik + legimi (lub inny abonament). Płacę parę złotych i mogę
@thebearded0ne: To raczej indywidualna kwestia jesli chodzi o plusy czy minusy. Dla mnie np minusem jest w kundlu ktorego posiadam brak fizycznych guzikow z boku do "przewracania" stron. Kiedys mialem pozyczona starsza wersje i bardziej mi odpowiadalo jak sa guziczki niz musze palcem kliknac w ekran.
Jaki wybrac to rowniez indywidualna kwestia. Mi nie zalezy
Do czytania ksiazek technicznych czy np pod kątem oracy akademickiej, czytnik nadaje sie slabo - mozna.podkreslac i robic notatki, ale w takich sytuacjach, gdy z tekstem sie pracuje, wertuje,.skacze.po nim i kresli, czyynik nie.jest optymalny.
Do prozy, literatury popularnonaukowej, histoeycznej, filozofii itp. jest
Plusy z posiadania 2384792949022904 książek przy sobie w jednym miejscu, wygoda czytania w rozmiarze kindlowego ekranu i obsługa powodują, ze to, ze nie powąchasz jest śmieszną wadą xD
Przesiadłem się na czytnik w 2010 roku, gdy modele dostępne na rynku były, delikatnie mówiąc, mało zaawansowane. Różnica między ekranem Vizplex a współczesnym Carta jest naprawdę rażąca.
Ogólnie - było i jest fajnie, tylko przez pierwsze kilka lat mocno tęskniłem za dotykiem i zapachem książki papierowej. To się po prostu mocno wryło w moją pamięć i podświadomość. Jeśli tak jak ja od małego masz do czynienia z książkami i czytasz