Aktywne Wpisy
zaq22 +26
#frajerzyzmlm
Iza Adamczyk
Wiem że czytasz wykop
Mam jedną prośbę: Zrob coś z tymi fałdami na brzuchu. Jesteś bezrobotna. Masz setki godzin na ćwiczenia.
Jak wy mówicie w tej piramidzie? - Zainwestuj w siebie.
Zacznij ćwiczyć.
Iza Adamczyk
Wiem że czytasz wykop
Mam jedną prośbę: Zrob coś z tymi fałdami na brzuchu. Jesteś bezrobotna. Masz setki godzin na ćwiczenia.
Jak wy mówicie w tej piramidzie? - Zainwestuj w siebie.
Zacznij ćwiczyć.
NaczelnyAgnostyk +14
Od 19minut mam urodziny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
W zeszłym roku napisałem appkę na własny użytek do przeglądania ofert nieruchomości. W skrócie: zbiera oferty z 6 portali ogłoszeniowych, de-duplikuje oferty (grupuje w jedną te same oferty, ale np. od różnych agencji itp.) i można kulturalnie przeglądać bez żadnych sponsorowanych, czy powtarzających się dzień w dzień tych samych ofert.
Mieszkanie już kupiłem, a appka się "kurzy" od jakiegoś czasu, ale dalej zbiera oferty. Chcę sprawdzić, czy w waszym przypadku okazałaby się tak pomocna jak mi i czy jest potencjał, żeby ją trochę rozwinąć i udostępnić szerszemu gronu. W tej chwili zbiera tylko oferty z Warszawy, bo tylko ten rynek mnie interesował.
Główne zalety z mojej perspektywy to: oszczędność czasu (kilka minut vs 15 codziennie na przegladanie ofert), historia zmiany ceny (np. łatwo zobaczyć jakie jest zainteresowanie mieszkaniem lub komu zależy na sprzedaży).
Jakby ktoś był zainteresowany wypróbowaniem aplikacji to dajcie znać w komentarzu lub na PW.
#nieruchomosci
@crazy_mole: Nie moja bajka, nie mam nawet konta deweloperskiego Apple ;)
Komentarz usunięty przez autora